Buran ljubavni život gospođe Rajković

Foto: Instagram/rajkovic__ana

Bila je Cecina omiljena snaja.

Ana Rajković nije samo žena sportiste, ona je domaćoj javnosti bila poznata i pre braka sa golmanom Predragom Rajkovićem, doduše tada kao Cakić.

Bivša manekenka, a sadašnja dizajnerka dečije obuće, pored toga što se proslavila u modnom svetu, postala je poznata i kao devojka Veljka Ražnatovića.

Ana često privlači pažnju svojim objavama na društvenim mrežama, ali i izgledom, budući da se često nalazi na listi najlepših žena srpskih sportista.

Pored lepote, modernog stila oblačenja i promovisanja zdravog života na Instagramu, ona ima i interesantnu ljubavnu priču.

Ana i Predrag upoznali su se na neobičan način – preko njegove tetke, koja je želela da kupi psa od Anine majke koja prodaje pomerance.

Predrag je i pre ovog susreta znao ko je Ana, međutim tek tada su se upoznali.

„Peđa me je zapravo video ranije, ali se ustručavao da priđe. Kada je njegova tetka izrazila želju da nabavi psa, setio se da moja mama ima odgajivačnicu pomeranaca, pa je iskoristio priliku da sa mnom stupi u kontakt. Našli smo se u jednom restoranu, kupio je psa, ali tada se između nas ništa nije desilo. Sreli smo se ponovo posle nekoliko meseci, čini mi se posle utakmice Srbija-Gruzija, i od tada smo nerazdvojni“, rekla je Ana za Hello.

U vreme kada su počeli da se zabavljaju, Predrag je živeo u Tel Avivu i igrao za tamošnji Makabi, a Ana se vrlo brzo preselila kod njega.

Par se verio 2018. godine, a Ana je istog dana fotografije i snimke podelila na svom profilu na Instagramu.

Iste godine, golman i bivša manekenka su se i venčali. Ono što je interesantno jeste da je Rajković dobio specijalnu dozvolu od trenera Vladimira Ivića da ostane tokom vikenda u Srbiji, kako bi se oženio. Posle venčanja, par vratio u Tel Aviv, gde je tada Predrag radio.

U braku su dobili i dvojicu sinova – Relju i Tadiju.

Ana je pre braka sa Predragom bila sa bivšim fudbalerom Crvene zvezde Srđanom Mijailovićem, a nakon njega u vezi sa Veljkom Ražnatovićem.

Domaći mediji su tada pisali da je par raskinuo jer je Ana u tom periodu radila kao model i zbog poslovnih obaveza je bila i po nekoliko meseci van Srbije, te su odlučili da je bolje da stave tačku na vezu i ostanu prijatelji.

Ana je navodno bila i Cecina „omiljena snaja“ od svih sa kojima je do tada njen sin bio.

Inače, deca Ane i Predraga Rajkovića su najbolji drugari sa malim Davidom, prvim sinom Luke Jovića, kojeg je fudbaler dobio u vezi sa Anđelom Manitašević.

***

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram