Toples Bruk Šilds u 56. godini bez fotošopa

Poznati 11. feb 202215:40 > 15:43
Bruk Šilds, Foto: Jordache/ MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bruk Šilds kaže "ne" fotošopu i "da" izražavanju seksualnosti dok stari. Pozirala je u toplesu za novu Jordache kampanju 40 godina nakon što je isto uradila za Calvin Klein.

Supermodel i glumica je zvezda Jordache prolećne kampanje za 2022. godinu, pozirajući u svim verzijama farmerki iz najnovije kolekcije brenda.

Pored toga što je bila toples na jednoj fotki, Šilds je čak oponašala neke od svojih poza iz kultnih CK reklama.

Kampanju je fotkala Kas Bird, a Bruk je bila uporna u svojoj odluci da se za slike ne koristi fotošop.

„Bilo mi je važno da vidite da je ovo moje 56-godišnje telo i da se borite protiv retuširanja. Uvek sam mislila: ’Bolje je da budemo iskrene’. I ovaj put jesmo“, rekla je za People.

O toples izdanju na jednoj fotki ona je dodala: „Postoji nešto u posedovanju svoje seksualnosti u ovim godinama, što je vrlo značajno za vreme u kom živimo.“

Ona je prešla dug put od kada je dospela na naslovne strane u svojim Calvinkama sa 15 godina. Razmišljajući o „smešnoj“ i „šokantnoj“ reakciji na tu kampanju u intervjuu za Vogue 2021, Šilds je priznala da je u to vreme bila „naivna“.

„Nisam razmišljala puno o tome. Nisam mislila da to ima veze sa donjim vešom, nisam mislila da je seksualne prirode“, rekla je o svojoj zloglasnoj rečenici u reklami: „Šta postoji između mene i mojih kelvinki? Ništa.“

Brineta je dodala: „Ako su nameravali da postignu neki dvostruki smisao, nisu mi to objasnili… Nije me uznemirilo.“

U stvari, Šilds je ponovo postala model za Calvin Klein 2017. ali taj put u donjem vešu, kad je i dokazala da stoji iza svojih odluka.

***

Bonus video: Šiške poznatih lepotica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram