Bila je u jednom od najseksi spotova u istoriji, ima telo boginje, a mrzi povrće i dijete i tamani fastfud – evo kako

Foto: XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia; MEGA / The Mega Agency / Profimedia; Shutterstock / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Jedna od najzgodnijih žena na svetu.

Američka pevačica i glumica Tejana Tejlor (32) ima isklesano telo na kome mogu da joj pozavide mnoge žene. Ali, njena ishrana je iznenađujuća.

Tejana Tejlor je u razgovoru za Us Weekly priznala da njene navike u ishrani nisu baš najzdravije.

Kako kaže, ne samo da nije ljubiteljka popularnih dijeta i velnes trendova već ne voli ni zeleniš i salate i obožava brzu hranu koju jede svakodnevno.

„Ne jedem čak ni povrće“, kaže Tejana.

XPUSJP / Backgrid UK / Profimedia
Guerin Charles/ABACA / Abaca Press / Profimedia
JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Pevačica i glumica koja je nominovana za BET nagradu jasno je stavila do znanja da održava zdravlje i liniju na druge načine – konkretno uz intenzivne kardio vežbe.

„Imam svoj plesni fitnes program koji se zove „fade2fit.com“. Jedino to treniram“, kaže ona i dodaje da ovaj trening možete da pogledate onlajn i odradite ga kod kuće.

#related-news_0

Ipak, Tejana Tejlor koja je svojevremeno potpisala ugovor sa izdavačkom kućom Good music Kanjea Vesta svoju savršenu figuru pripisuje genetici.

Čak ni kada je dobila ćerku Iman sa američkim košarkašem Imanom Šampertom u decembru 2015. nije odustajala od svog fitnes režima.

„Jedini pravi trening koji radim jeste da plešem i nastupam. Bila sam na turneji sve do šestog meseca trudnoće i bila sam stvarno u dobroj formi“, dodala je.

Uprkos zategnutoj figuri, ona kaže da se oseća najmoćnije kada nosi široku mušku odeću, piše US Magazine.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram