Bila je tiha patnja mnogih muškaraca, a sada je pred oltar vodi žena

samanta foks
Foto: ROBERT FRANCOIS / AFP / Profimedia

Bila je seks-simbol ranijih decenija.

Pevačica Samanta Foks i njena partnerka Linda Olsen napokon će se venčati u Eseksu, nakon što su 2020. godine morale sve da odlože zbog situacije s koronavirusom.

Linda je pre mesec dana na svom Instagram profilu s uzbuđenjem objavila da je njihov veliki dan sve bliže.

Pratoci su joj pružali reči podrške i čestitali ispod fotografije: „Izgledaćeš predivno“, „Jedva čekam, toliko sam uzbuđena“, „Napokon“, „Čestitke“, „Bićeš najlepša mlada“.

Blizak izvor parnerkama izjavio je za Daily Mail Online: „Njih dve jedva čekaju taj dan“, prenosi Dnevnik.hr.

Inače, Foks je od 2016. u vezi s Norvežankom, majkom dva sina koja vodi privatan život. Pevačica je istakla da joj je drago što nije kao ona u šoubiznisu. Verile su se u martu 2020.

Samanta je osvojila svet 80-ih svojom muzikom, ali i seksepilom, pa je zbog toga imala armiju obožavalaca.

Postala je senzacija preko noći nakon što je kao 16-godišnjakinja pozirala u toplesu za slavnu Page 3 britanskog tabloida The Sun. Bila je najmlađi model kojem je uspelo da se pojavi na njoj i ubrzo je nosila titulu najpopularnije pin-up devojke tog perioda.

Kada je osvojila javnost svojim izgledom, pokazala je i svoj pevački talent. Samanta je 1986. objavila debi singl „Touch Me“ koji je bio na prvom mestu u 17 zemalja. Popularne su bile i njene pesme „Naughty Girls“ i „I Wanna Have Some Fun“, a 1988. je bila nominovana za nagradu Brit u kategoriji najbolje ženske muzičke umetnice.

Dok je gradila pevačku karijeru, Samanta je odlučila da zapostavi onu modela. Pojavila se ponovo u tabloidu The Sun, ali s posebnim povodom – kada je Page 3 slavio 25. godišnjicu svog postojanja.

Tada se opet skinula u toples, što je oduševilo njene muške fanove. Sredinom 90-ih pozirala je za izdanje magazina Playboy.

BONUS VIDEO: Prosidba na fudbalskom terenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram

***