Beba iz Srećnih ljudi godinama krila veliku tajnu: Ćerku dobila iz fatalne veze

glumica
Gordana Bjelica i Teodora Bjelica Foto:E-stock/Časlav Vukojičić

I ćerka je u svetu glume.

Jedna od omiljenih glumica iz devedesetih danas je i majka lepe i perspektivne mlade glumice, koju je dobila iz jedne fatalne veze.

Glumica Gordana Bjelica, koju smo gledali kao Bebu u seriji Srećni ljudi, majka je glumice Teodore Bjelice. Teodora je takođe poznata glumica, koja je pažnju publike, između ostalog, skrenula u seriji, Tri muškarca i tetka.

Teodora Bjelica Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Zanimljivo je da Gordana nije želela da kaže ko je Teodorin otac, ali jednom prilikom je govorila o njemu.

„Pre nego što sam u zrelim godinama ostala u drugom stanju, imala sam brak u kome nisam uspela da se ostvarim kao majka i koji se završio sporazumno. Međutim, posle razvoda imala sam fatalnu vezu u kojoj sam neplanirano ostala u drugom stanju“, ispričala je Gordana.

Istakla je da je želela da postane majka i da nije očekivala ništa od Teodorinog oca.

„Odluka da rodim dete bila je samo moja jer smatram da bi svaka žena koja je u mogućnosti trebalo da postane majka i nikada od muške strane nisam tražila bilo šta. Ko je Teodorin otac znamo ona, ja i on. Mi smo imale jedan ozbiljan razgovor na tu temu kada sam joj sve objasnila i više o tome ne pričamo.“

Ipak, Gordana priznaje da ćerka dosta podseća na svog oca.

„Moram priznati da sam ja želela dete, ali ne i brak, i zato od tog čoveka nisam ništa tražila. Bitno mi je da sam dete rodila iz ljubavi i da se to dogodilo sa dobrim čovekom. Njegove osobine danas primećujem kod svog deteta i kroz nju ja volim i njega“, rekla je Gordana.

Teodora Bjelica Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Ispostavilo se potom da je Teodorin otac Miroslav Lazanski koji je nakon njenog rođenja zasnovao porodicu. On je nije priznao do poslednjeg dana. Teodora tako pred zakonom nikad nije bila ćerka Miroslava Lazanskog, ali je zato od svoje majke dobila neizmernu ljubav.

Mlada glumica je jednom prilikom pokazala koliko joj je zahvalna.

„Ženi koja mi je podarila život, koja mi je sve na svetu, srećan rodjendan želi tvoja ponosna ćerka! Izabrala sam ovih 10 slika i snimaka, a ne bi mogao da stane naš život, ljubav i sreća ovde… u kući nam je ljubav navika i panika, a nas dve se volimo najviše na svetu! Hvala za predivno detinjstvo, vaspitanje i usađene prave vrednosti! Voli te najviše tvoja ćerka.“

Inače, Teodoru znamo i iz kontroverznog filma Afterparti u kom ima intrigantnu ulogu. Ona tu igra devojku iz Španije koja posle ludog provoda u klubu završava u krevetu sa dečkom i devojkom i u tim seksi scenama Teodora se pojavljuje bez odeće.

U jednom intervjuu ona je istakla da je imala punu majčinu podršku u vezi sa skidanjem na velikom platnu.

BONUS VIDEO: Zvezde „zaleđene“ u vremenu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram