Ana Vintur javno ponizila Kim Kardašijan na reviji, njena reakcija je hit

Foto: Printscreen TikTok/madamefigarofr

Odgledajte video do kraja.

Na Fendi reviji u Njujorku dogodio se jedan pravi „Đavo nosi Pradu“ trenutak, a glavne junakinje su bile urednica Voguea Ana Vintur, glumica Sara Džesika Parker i rijaliti zvezda Kim Kardašijan.

U TikTok videu koji traje 11 sekundi, a koji je objavio francuski časopis Madame Figaro, vidi se da su Kim i glumica stajale jedna pored druge i pratile modele dok su hodali pistom.

Vintur, koja je sedela s druge strane modne piste, prišla im je kako bi se pozdravila s Parker – ali Kim je pomislila da dolazi kod nje, pa se tako čini u videu kao da govora „zdravo“ slavnoj urednici Voguea, te namešta svoju torbicu koju drži u rukama kao da želi da se pozdravi, a onda u trenutku shvati da Ana zapravo ide ka Sari Džesiki Parker.

@madamefigarofr #KimKardashian et #SarahJessicaParker côte à côte au premier rang du défilé @Fendi… saluées par #AnnaWintour à la fin du show ! #fendi #tiktokfashion #newyork #fashiontiktok #newyorkfashionweek ♬ son original - madamefigarofr

Dok su dve modne ikone razgovarale ne uključivši nju u razgovor, Kim je stajala sa strane i posmatrala ih. U tom trenutku, video se iznenada završava, pa nije jasno da li je Vintur na kraju ipak poželela dobrodošlicu i poznatoj rijaliti zvezdi.

Ovaj video je ubrzo postao viralan, a komentara prepunih šala na račun Kardašijanke od strane korisnika društvenih mreža nije nedostajalo.

„I tek tako… Kim Kardašijan je shvatila pored koga je stajala“, napisao je jedan korisnik.

„Kim je niko i ništa pored ikone S.Dž.P.“, glasio je drugi komentar.

„Smejem se kao blesav na to kako je Ana Vintur ignorisala Kim. Jasno je gde ti je mesto. Mogla bih ovo da gledam iznova i iznova“, bio je treći.

Neki su pak stali u obranu Kim i zaključili da ovakvi snimci bez konteksta samo stvaraju nepotrebne situacije.

„Nikada neću razumeti zašto svi toliko mrze ovu ženu samo zato što je poznata“, glasio je jedan od komentara podrške Kardašijanke, prenosi Jutarnji.hr.

***

BONUS VIDEO: Oskar haljina koja je izgledala kao džinovska alga

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram