Ana Ivanović ima novi posao

"Sreća i lepota dolaze iznutra."

Nekada najbolja teniserka sveta i osvajačica grend slem turnira Ana Ivanović bila je gošća jutarnjeg programa televizije Nova S.

Ana je jutros u emisliji „Probudi se“ govorila o tome kako je ostavila reket i rešila da upliva u nove preduzetničke vode, osnivajući svoju kozmetičku liniju koja je od danas dostupna i u Srbiji.

Bila je broj jedan na WTA listi, osvajačica Grend slema, sa radošću smo je gledali na terenu i slavili njene uspehe, a sada živi, kako sama kaže miran porodični život srećna što je svoj vrhunac karijere doživela u mladosti, te sada ima vremena da se posveti dečacima koje ima sa suprugom Švajnštajgerom i svojim drugim životnim pasijama kao što je pokretanje kozmetičke linije, jer je kako kaže uvek bila u bliskom kontaktu sa modom.

U kući Švajnštajger-Ivanović uvek vlada smeh, kako kaže Ana, a porodica uživa u svakom trenutku koji može da provede zajedno u novim avanturama, dečaci govore 4 jezika, a putovanja su im omiljeni hobi.

Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Tokom svog jutarnjeg javljanja, Ana je našla priliku i da nas podseti o važnosti očuvanja životne sredine i na doživljaj lepote i ličnog uspeha koji nam često zamućuju društvene mreže, takođe uspela je da se osvrne i na položaj žena u sportu, citirajući koleginicu Serenu Vilijams koja je jednom prilikom navela „Volela bih da sam Rodžer Federer, da mogu da imam porodicu i da nastavim da igram“.

Ana u svakom slučaju kaže za sebe da je prezadovoljna u svom porodičnom životu i da se zaista pronašla u ulozi majke, i da se ne brine jer će uvek imati vremena za sebe i priliku da ponovo nešto stvori.

Tenis joj ponekad nedostaje, ali tu su dečaci i suprug da je podsete da je ipak napravila pravi korak kada se povukla iz profesionalnog sporta.

***

Bonus video: Čuvari plaže, nekad i sad

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest