Pakao kroz koji je Ana Ivanović prolazila na početku veze sa Bastijanom

FOTO: Credit line: face to face / Face to Face / Profimedia

Nije na početku sve bilo med i mleko.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger u braku su od 2016, ali početak njihove ljubavi nije išao kao što su zamišljali.

Bivša teniserka i fudbaler su godinama u skladnom braku, u kom su dobili sinove Luku i Leona, a pre porodične harmonije, prolazili su kroz pravu noćnu moru.

Pre nego što je upoznao sadašnju suprugu, Bastijan je bio u sedmogodišnjoj vezi sa manekenkom i glumicom Sarom Brander, pa kada se pojavila vest da je u uplovio u vezu sa našom teniserkom, nemački mediji nisu prestajali o tome da pišu.

Mediji su otkrili da su se srpska teniserka i fudbaler zaljubili zahvaljujući izazovu “Ice Bucket Challenge”. Ivanović je nominovala Bastijana, a on njenog brata Miloša. Ubrzo posle toga se prijateljstvo između Ane i fudbalera pretvorilo u ljubav.

“Prvo su bili samo dobri prijatelji, a onda Ana više nije mogla da prestane da priča o njemu”, pisali su nemački mediji, koji nisu nimalo štedeli Anu.

Zatim su pisali da je fudbaler ostavio manekenku zbog zavodnice s Balkana, koja je Škorpija u horoskopu, dok je Sara Strelac. Pisali su i kako je Ana teža čak 14 kilograma od sadašnjeg supruga. Mada, ni tu se nisu zaustavili, nastavili su da pišu da je bivša teniserka kriva jer je Bastijan stavio fudbal u drugi plan, i kako je njeno imovinsko stanje dosta skromnije od njegovog.

Vremenom se situacija smirila, Ana je postala nemačka snaja, a Bastijan srpski zet, za šta se često šalio da su mu danas omiljene reči.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram