Adrijana Lima u izdanju „toliko sam srećna da me baš briga šta mislite o mom izgledu“

Svaka žena zna koliko je ležeran stajling pogodan za putovanje, čak i kada krene avionom. Zato i mi slavimo pamuk, sportske čarape i nehajnu putenost.

Adrijana Lima je brazilska manekenka koja uvek privuče pažnju javnosti – i kada se dotera za crveni tepih, i kad se uopšte ne dotera, ali i kad pretera.

Bivša srpska snaha upravo je pokazala da je i neofarbana i dalje seksi kad je stigla na aerodrom u Sidneju sa svojim dečkom Andreom Lemersom.

Par se vraćao kući iz Australije, gde se manekenka pojavila kao ambasadorka navijača na Svetskom prvenstvu u fudbalu za žene.

Ova zadivljujuća 42-godišnjakinja zamenila je svoje uobičajene dizajnerske haljine osnovnim odevnim komadima, a sve u skladu sa FIFA Svetskim prvenstvom u fudbalu za žene, menifestacijom kojoj je prisustvovala.

Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Adrijana je jedan od najpoznatijih supermodela na svetu, proglašena je za „najvredniju“ od svih Victoria’s Secret anđela, a u Sidneju je otkrila svoju retko viđenu ležernu stranu, najpre kada je sletela da gleda polufinale Svetskog prvenstva u fudbalu za žene, a potom i kada je došla da se ukrca u avion za povratak kući.

Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nekadašnja srpska snaha obukla je za vožnju avionom ono što bi svaka žena odavde obukla kad krene na 12-časovno klackanje autobusom ili autom – tričetvrt trenerku od pamuka, pamučni duks, bele sportske čarape, raspustila je svoju kosu i na vrh glave stavila naočare umesto rajfa.

Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tako je bilo i kada je sletela u Sidnej, obično glamurozna brazilska bomba otkrila je svoju prirodnu lepotu tako što se jedva šminkala i svezala kosu u rep, obukla helanke i crno-bele  patike, a preko ramena okačila putnu torbu.

Foto: Media-Mode / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Nama je Adrijana uvek lepa, a stav koji ima prema sebi i svetu u kom se kreće uopšte nije loš.

BONUS VIDEO:


Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram