Adel se za rođendan vratila na društvene mreže – potpuno bez šminke

adel
Foto: Niklas HALLE'N / AFP / Profimedia

Nikad nisam bila srećnija - kazala je Adel.

Pevačica koja i inače ne objavljuje često na mrežama, uzela je dužu pauzu nakon što je zbog komplikacija uzrokovanih kovidom morala da otkaže niz koncerata.

Pevačica koju obožavaju širom sveta napunila je 34 godine. Tim povodom ona se oglasila na društvenim mrežama, nakon duže pauze. Objavila je dve svoje fotografije kojima je ponovo zadivila fanove. Ona pozira u maloj crnoj haljini, i to potpuno bez šminke, a slikala ju je američka fotografkinja Rejven B. Varona, piše gloria.hr.

Mini-haljina s gornjim delom koji je prošiven svetlucavim aplikacijama s neodoljivim naglašenim rukavima Adel odlično pristaje. Na jednoj fotografiji pozira tako da pokaže balon rukave, a na drugoj u prvom planu je njeno lice bez šminke, na kojem se vide neodoljive pegice.

„Koju razliku čini jedna godina! Ako vreme leči i ispravlja sve nabore u mom životu, kao što je činilo dok leti, tada jedva čekam da napunim 60! Nikad nisam bila srećnija. Toliko lekcija, toliko blagoslova za koje treba biti zahvalan. Ovo je 34, i sviđa mi se. Hvala vam za rođendansku ljubav“, napisala je Adel u opisu fotografija.

Adel je ovom ličnom izjavom napravila svojevrstan povratak na društvene mreže, prvi put nakon što je morala da odloži seriju svojih nastupa s ekskluzivnom publikom i dosta skupim ulaznicama u Caesars Palaceu u Las Vegasu.

BONUS VIDEO: Svi frajeri Adrijane Lime

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram