Ukrajinka pokazala kako se vozi tenk: Internet burno reaguje

Foto:Instagram/tymannastya

Ukrajinska influenserka i TikTokerka Nastja Tuman naišla je na brojne negativne kritike jer je napravila 'tutorijal' kako voziti tenk, te snimala videe sa ratnom opremom.

Rat između Ukrajine i Rusije je u punom jeku, pored scena ruskih tenkova, kamiona i trupa koje napreduju na ukrajinsku teritoriju koje viđamo širom društvenih mreža – još jedan video iz Ukrajine postao je viralan i odnosi se na ukrajinsku influenserku Nastju Tuman.

Na Instagramu i TikToku je viđena u oklopnom tenku dok uči svoje sunarodnike kako da pokrenu i upravljaju ovim vozilom, koje ruske trupe navodno napuštaju zbog ukrajinskog napredovanja.

Nastja je svojim pratiocima savetovala da sačuvaju snimak „da ga ne izgube” i zato se sete kako da postupe ako se nađu u sličnoj situaciji.

Ukrajinska influenserka ima skoro milion pratilaca i na Instagramu i na TikToku, a objava o kojoj je reč ima preko 35 hiljada lajkova, ali ona je zbog ove objave naišla na kritike na društvenim mrežama. Njeno objašnjenje je da je snimak snimljen kao parodija, a ne sa namerom da se podstakne sukob.

Anastasia Tuman je rođena 27. aprila 1992. godine u Ukrajini u porodici vojnog lica i putovali su i selili se često zbog njegovog posla. Kasnije, 2001. godine, porodica se vratila kući u grad Volgodonsk. Tamo je naša heroina provela svoju mladost: išla je u školu №10, bavila se sportom i pop plesovima, pevala i svirala klavir, a do 18 godina pažnju devojke su privukli karate, sambo i džudo. Inače, od svoje 14. godine dodatno je zarađivala: farbala je prodavnice i ograde u ime ŽEK-a.

U 2016. do 2017-e, blogerka je počela da radi u taksiju i snimila je video o ovoj profesiji. Tada nije ni slutila da će uskoro prerasti u nešto mnogo više, gde prevozi putnike u raznim automobilima: od terenaca do Lamborginija.

Godine 2018, Nastja je pozvana u emisiju „Ja mogu“. Tamo je morala da promeni prednje kočione pločice za deset minuta. Ali uspela je za 7.20 i postavila rekord koji se drži do danas.

***

Bonus video: Paparaco lov na poznate

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram