Radila je u banci, a onda se zaljubila u Turčina i rodila dvoje dece: Ovako izgleda njen život u Turskoj i odnos sa svekrvom

Promenila je život iz korena.

Influenserka Naida Bojnakova široj javnosti je postala poznata otvaranjem Jutjub kanala na kojem je uglavnom opisivala kako izgleda život u Turskoj iz ugla jedne Balkanke. Rođena je u Sarajevu, gde je i odrasla i završila školovanje.

Naida je u svom gradu počela da radi u banci, a onda je upoznala Barana – momka iz Turske koji joj je promenio život iz korena.

Njih dvoje sreli su se sasvim slučajno u Sarajevu, a ispostavilo se da su Baranovi prijatelji zapravo Naidini poznanici. Počeli su da se dopisuju putem Instagrama, da bi kroz mesec dana Baran u Sarajevo došao zbog Naide. U početku su održavali vezu na daljinu, a onda je Naida odlučila da se preseli u Tursku.

Venčali su se u Istanbulu, gde se Baran rodio i odrastao i gde njegova porodica živi, a svadbu su pravili i u Sarajevu. Par već godinama živi u Alanji, piše Stil kurir.

„Između života u Bosni i Turskoj, biram Tursku. Tamo imam veću slobodu, kao i više mogućnosti za sve. Nekako, kao da mom senzibilitetu više odgovara Turska jer je veća i ima više zanimljivih stvari“, objasnila je Nadia u jednom od svojih videa.

Sa svekrom i svekrvom nije imala probelma, a ističe da su je veoma dobro prihvatili od samog početka.

„Mene su oni odmah prihvatili dobro, barem je meni to tako izgledalo. Baran je inače živeo u različitim mestima u Evropi i Južnoj Americi, tako da je uglavnom bio odvojen od svoje porodice. On je momak koji je uvek sam donosio odluke za sebe. Tako da verujem, da me možda čak i nisu zavoleli na prvu, ne bi se toliko mešali u to zato što je Baran taj koji donosi odluke. Međutim, sada kad smo postali bliski, zaista nemam problema sa njima. Imamo jako lep odnos, znam da su tu uvek za mene i da me poštuju i vole. Uvek im se mogu za sve obratiti, tako da nikad nisam ništa loše od njih doživela“, ispičala je Naida.

View this post on Instagram

A post shared by Naida Bojnakova (@bojnakova)

Naida je u Turskoj brzo upoznala nove prijatelje, a istakla je da su žene sa Balkana daleko bolje od njihovih.

„Moram da vam kažem, žene sa Balkana su kraljice! To su inteligentne žene, lepe i uglavnom vredne. Tek kad odete u neku drugu zemlju da živite, videćete koja je vrednost naših ženna, moj muž takođe to često kaže. O Turkinjama imam lepo mišljenje, ali što se njih tiče, nisu toliko vredne, nisu otvorene kao mi. Kada sam sa njima, nikad ne znam šta tačno misle o meni, dok smo mi otresite i otvorene“, rekla je ona.

Život u Turskoj na samom početku nije bio jednostavan, ali se Naida ubrzo navikla na tamošnji način funkcionisanja, a ovu zemlju doživljava isto kao i Bosnu.

View this post on Instagram

A post shared by Naida Bojnakova (@bojnakova)

„S obzirom na to da je Turska spoj siromaštva i bogatstva, mislim da postoje bitni faktori koji utiču na kvalitet života ovde, a to je materijalni status – u Turskoj je to toliko prenaglašeno. Dakle, ovde je prenaglašen i luksuz i siromaštvo. Ovde je luksuz mnogo cenjen i zastupljen. Kako ćete vi živeti u Turskoj, zavisi prvenstveno od novca“,  iskrena je bila Naida.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Pinterest

Instagram