„Primetila sam da mi je sipao nešto u piće i zamenila čaše”

Lily Powles
Foto: Instagram/lilypowles

Jedna mlada devojka je otkrila kako je zamenila čaše sa momkom za koga je sumnjala da je pokušao da joj stavi drogu u piće, nakon čega ga je pronašla kako leži onesvešćen napolju u barici.

Lili Pouls, iz Grimsbija u Linkolnširu, bila je u noćnom izlasku kada joj je, kako kaže, jedan muškarac uzimao pića pre nego što joj se učinilo da joj nešto ubacuje u čašu.

Tvrdila je da je zamenila njihova pića kada je otišao u toalet, a kasnije ga je našla onesvešćenog u bari napolju.

Nakon što je Lili podelila priču na Tviteru, korisnici društvenih mreža su bili uzbunjeni, a mnogi su bili i užasnuti.

Napisala je: „Isti momak je sinoć dvaput uzeo moje piće i kada mi je kupio novo – stavio mi je nešto u čašu. Zamenila sam naše čaše kada je otišao u toalet i kasnije ga pronašla u bari kako leži ispred kluba. Hvala ti, ko god da si, boje ti nego ja dušo”, napisala je Lili, čime je izazvala brojne reakcije.

Neki joj nisu poverovali i optužili su je da je sve izmislila, a drugi su stali u njenu odbranu. Mi smo već pisali o tome kako da prepoznate znakove da vam je neko sipao drogu u piće.

„Mnogi muškarci ne veruju u ovu priču jer se njima to ne događa. Volela bih da iskuse samo jedan izlazak kao žena”, „Verujte mi, događa se to ženama mnogo češće nego muškarcima“, „Puno puta mi se to moglo dogoditi, opreza nikada dosta”, samo su neke od reakcija, a prenosi DailyMail.

***

Bonus video: Pazite da ne preterate – Trovanje alkoholom

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram