Prelepu Brazilku je ljubav dovela u Beograd – pravo s naftne platforme

Foto: Printscreen Facebook/Lívia Domingos Bjeloglav

Romantična priča Livije.

Na Instagram stranici posvećenoj strancima u Beogradu, svoju priču o dolasku u Srbiju podelila je prelepa Brazilka Livija Domingo Bjeloglav.

„Život je nepredvidiv i nikad se ne zna šta sledi, zato uvek budi spreman na promene. To verovatno najbolje opisuje moj život. Odrasla sam u Brazilu i on će uvek imati posebno mesto u mom srcu. Vreme puno sreće… Nikad nisam mislila da ću napustiti svoju zemlju koju toliko volim. Ali sudbina je imala druge planove za mene i otišla sam da studiram mašinstvo u Nemačkoj“, počela je svoju priču Livija za Expats in Belgrade.

Posle studija se vratila u Brazil i počela je da radi na naftnoj platformi.

„Bila sam odgovorna za nesmetano funkcionisanje naftne platforme usred mora i istovremeno jedina žena okružena muškarcima – to bi verovatno mogla biti jedna od definicija stresa. Za devojku je to bio težak život, pa sam posle izvesnog vremena odlučila da se vratim u Nemačku i počnem da radim za jednu softversku kompaniju“, nastavlja.

Mislila je da je život na relaciji Brazil – Nemačka dovoljna avantura, ali „sudbina je opet imala drugačije planove“, kaže Livija.

Na jednom događaju kompanije u Budimpešti, za mojim stolom je bio jedan čovek koji će sa mnom biti ‘do kraja mog života’. Bio je moj sadašnji suprug, ponosni Srbin, koji mi je osvojio srce i pretvorio moj život i ovu priču u ljubavnu priču. Znala sam, u tom trenutku, da će Srbija biti sledeća destinacija za mene i tako je i bilo. Ubrzo sam bila u Beogradu i sada sam majka tri prelepe devojčice“, otkrila je.

Srbija, kao i Brazil, nije ono što vidite već ono što osećate, kaže Livija.

„Jednom kada provedete vreme ovde upadate u atmosferu. Opojno je. Zaista uživam u gostoprimstvu i raznolikosti srpskog naroda, hrani i običajima“, primetila je.

Livija je takođe na svom Fejsbuk profilu podelila intimne i prelepe fotografije svog porođaja u kućnim uslovima, prošle godine u februaru.

***

BONUS VIDEO: 72-godišnja Viene koja peške ide Putem svile šalje poruku svim ženama

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram