Najlepša molerka zbog koje biste renovirali stan svakog meseca

Foto: TikTok/darling_plastering

Posao u kafiću je zamenila molerisanjem.

Melisa Borsilino (27) je postala zvezda društvenih mreža zbog neobičnog izbora zanimanja. Ona je radila u kafiću, a onda je odlučila da taj posao zameni molerajom.

Melisa je u razgovoru za britanski „The Sun“ pomenula kako je oduvek bila ženstvena, te da posao molerke obavlja sa dugačkim noktima i veštačkim trepavicama.

Na ovu promenu zanimanja se odlučila jer joj prethodni posao nije odgovarao, a i želela je da izađe iz zone komfora.

Melisin negovan i ženstven izgled među novim kolegama izazivao je zbunjenost, a neki su joj čak rekli da je previše lepa da bi se bavila molerisanjem.

@darling_plastering Aponge float from refina holds more water and sponges faster great for big areas #fyp #womenplasterer #work #foryoupage #grafter ♬ Come Check This - FETISH

„Još uvek nisam srela drugu ženu na svom poslu. Jasno mi je da je neobično videti devojku s ekstenzijama i veštačkim noktima, ali sam naučila da ignorišem šokirana lica“, rekla je Melisa za „The Sun“.

@darling_plastering This isnt my trowel use it for resin please follow my page to see the new floor i done @darling_plastering #fyp #work #plasterer #female #ladytrady #trady #tradylady ♬ Cool For The Summer - Tik Toker

U posao ju je uveo otac Toni, a priznala je i da joj je nedostatak fizičke snage predstavljao problem, ali da je onda krenula u teretanu. Osim toga, trebalo je i da se navikne na neprijatne komentare, a onda je sve to savladala i sada je zadovoljna odabirom zanimanja.

***

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram