Na šta bi žene iz Srbije potrošile million evra? Ako ste mislili na nakit, cipele, avione i besne kuće – grdno se varate

Ova sanjarska priča ima neočekivan tok.

Ukoliko ovih dana pravite spisak stvari koje biste odmah kupili kada biste dobili na lotou, onda razumete našu radoznalost i naše snevanje na javi. Ko nema mnogo stvari na čekanju dok mašta o osvajanju bogatstva ili nasledstva. Šta bismo uradile kada bismo iznenada dobile milion evra?

Prva stavka je vratiti kredite, otplatiti dugove, zatvoriti kartice… a onda krenuti u jednu lepu i finu kupovinu – svih predmeta naše žudnje.

Foto:shutterstock

Na jednoj našoj listi evo, recimo, piše: Lisabon grad i Komo jezero, kamper za na more i za šumu, kevi nova kuhinja i krov, onda novi prozori i ormani, štek za dečje studiranje u inostranstvu, štek za penzionerske dane, one cipele i ona tašna – ništa konkretno – detalji kao takvi.

Na drugom spisku je: gajba na moru, nov posao, pa egzotična destinacija – a onda nešto konkretnije.

Na trećoj piše: ostavila bih jedno 300.000 svom detetu, kupila stan negde i kućicu na Skijatosu, ili uložila u dve, tri nekretnine, dala bih otkaz i od ostatka putovala dokle izdrže pare.

Pogledali smo i vaše odgovore na Facebooku i shvatili da mi uopšte nismo dobre duše kao vi ili što bi rekao Gazda Mitke “mnogo ste, bre, duševni”.

Evo vaših odgovora:

“Pa prvo bih dala deci da reše neke svoje probleme, pa bih deo dala u humanitarne svrhe, meni ostavila da adaptiram stan i možda kupim neku manju kućicu u Fruškoj gori i ostalo meni da malo putujem po svetu… a ako ostane nešto… meni za crne dane i privatne posete lekarima”, iskrena je Snežana.

“Kuću, putovanja, donacija udruženju za napuštene životinje”, komentar je jedne Maje.

“Nijednu stvar ne bih kupila. Imam dovoljno za jedan normalan život. Nisam navikla na luksuz i razbacivanja. A u slučaju da ih dobijem, toliko je bolesnih, beskućnih, sve u fond za njih. Da se ne skupljaju sredstva SMS porukama”, piše Perka.

“Pola u fond za bolesnu decu. Deo prijateljima. Za mene za putovanja”, kaže Valentina.

„U političku kampanju, da smenim sve neljude sa postojeće političke scene, i uvedem ljude koji će spasiti šta se spasti može“, piše Skočica Loptica.

Foto:shutterstock

„Za te pare bih kupila hranu i sredstva za higijenu i poklonila beskućnicima. Uz uslov da ne smeju da preprodaju poklonjeno. Poklanjala sam na kilograme i videla mojim očima da je sve prodato pošto-zašto. Poklanjala sam, ne što imam višak, nego što sam mislila najbolje“, kaže Raduna.

“Nekretnine, putovanja i humanitarne svrhe”, piše Marina.

„Kupila bih sebi kuću sa dvorištem u provinciji, a ćerki stan u Beogradu“, kaže Danijela.

„To nije teško“, napisla je Biljana, a mi ne možemo sa njom da se ne složimo.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram