Na rođenju je ostala bez kiseonika, preživela maltretiranje, ima govornu manu i najzgodnija je vatrogaskinja na svetu

Foto: Jam Press/Anike Ekina / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Kaže da će uvek biti odana svojoj vatrogasnoj brigadi i spasavanju života.

Nemica Anike Ekina (36) na svom Instagram profilu ima više od 1,7 miliona pratilaca i epitet najzgodnija vatrogaskinja. Stekla je slavu na društvenim mrežama svojim atraktivnim izgledom, ali i svojim za ženu ne baš uobičajenim zanimanjem.

Ova žena plave kratke kose radi kao žena vatrogasac ili vatrogaskinja, kako vam drago, a uprkos velikoj popularnosti tvrdi da neće napustiti borbu protiv vatrene stihije i spasavanje života.

Zapravo, Anike radi u vatrogasnoj brigadi grada Švarcenbek u Šlezving-Holštajnu.

Foto: Profimedia

Anike je rođena sa teškim nedostatkom kiseonika koji joj je kasnije u životu izazvao probleme sa učenjem jer pati od odloženog razvoja govornog centra. Anike trenutno ima 1,7 miliona pratilaca na Instagramu i nema problema da prizna svoj invaliditet.

Kada je bila devojčica, bila je maltretirana, ima govornu manu i ne plaši se da priča o tome.

Instagram joj je doneo vojsku obožavalaca, ali ona je verna svom poslu.

„Uvek ću ostati odana svojoj vatrogasnoj brigadi i spasavanju života“, rekla je.

Foto: Profimedia

Atraktivna Nemica uživa u komplimentima koje dobija, a ponosna je i na svoj muzički talent. Naime, ona je vrsna u sviranju saksofona, a uskoro očekuje i turneju s bendom.

„Već sam snimila nekoliko pesama i htela da počnem da sviram, ali onda je krenula pandemija“, požalila se, ali istakla da sad ima puno upita. „Sviram i na proslavama, u klubovima na Ibici, volim to“, kaže Anike.

BONUS VIDEO: