„Ja sam žena milionera iz Dubaija i evo kako zaista izgleda jedan moj dan“

žena milionera dubai
Foto:Screenshot/Instagram/soudiofarabia

Kako izgleda život bogate arapske domaćice?

Influenserka Saudi u braku je s arapskim milionerom Džamalom. Supružnici žive u Dubaiju, a Saudi je otkrila kako žive.

Kako kaže, dane provodi sređujući frizuru i nokte, a jede samo najskuplja jela. Suprug Džamal redovno joj daje novac na trošenje i kako Saudi ističe – želi da je potpuno razmazi.

A šta konkretno to znači?

‘Ovo je jedan dan u životu bogate domaćice koja živi u Dubaiju. Jutros smo se probudili i Džamal je rekao da će biti zauzet poslom, pa mi je dao nešto novca za trošenje i naravno otišla sam u kozmetički salon. On voli kad se brinem o sebi i trošim njegov novac na svoj izgled. Odabrala sam jednostavan dizajn noktiju i on je zatim došao po mene. Rekao mi je da napravim i frizuru dok on radi druge poslove. Nakon toga mi je rekao da želi da me iznenadi, pa smo se vratili kući i presvukli’, ispričala je Saudi.

Tada joj je Džamal tokom večeri poklonio minđuše koje je dizajnirao posebno za nju. Otišli su u restoran gde služe koktele s 24-karatnim zlatom, a kao iznenađenje večeri bio je pevač koji je otpevao njenu omiljenu pesmu, prenosi story.hr.

‘Na večeri smo jeli salate, škampe, file minjon i tiramisu. Naravno, Džamal je sve to platio’, dodala je.

Takođe, otkrila je da je on veoma pažljiv i da joj pruža mnogo ljubavi, a najvažnije mu je da je ona srećna i zadovoljna.

Oboje na Instagramu redovno dele zajedničke fotografije i snimke, s tim što je on na toj društvenoj mreži skupio oko 35.000 pratilaca, dok ona ima više od 150.000.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram