Misterija Srpkinje iz američke tajne službe koju su obučavali Putinovi ljudi

Tifani Tramp Foto:E-stock/Mirko Rodić

U Beogradu je čuvala Trampovu ćerku.

Pre tri godine Tifani Tramp, ćerka tadašnjeg američkog predsednika Donalda Trampa, bila je u poseti Beogradu. Dok je ona istraživala zanimljivu ponudu naše prestonice, uz nju je stalno bilo mnogo telohranitelja. Među njima je bila i jedna žena.

Misteriozna crnokosa devojka ubrzo je privukla pažnju, pa su se svi pitali ko je zapravo ona. Mediji su tada pisali da je u pitanju pripadnica američke tajne službe koja je na zadatku u Beogradu kako bi pazila na bezbednost Tifani Tramp, ali i da je specijalac elitne jedinice za obezbeđenje ličnosti MUP Srbije.

telohranitelj
Tifani Tramp Foto:E-stock/Mirko Rodić

Međutim, ona je prava misterija jer se malo šta zna o njoj. Prvobitno se samo šuškalo o njenom identitetu, navođena je pod inicijalima M. C., da bi se onda pisalo da je u pitanju Srpkinja Bojana Mihajlović Carranza.

Da sve bude zanimljivije, priča kaže da su je navodno obučavali telohranitelji Vladimira Putina iz tamošnje Federalne službe obezbeđenja.

U svakom slučaju, ova naoružana žena je iskusni specijalac i nije tek tako odabrana da baš ona bude tik uz Tifani.

Inače, Tifani je Donald Tramp dobio u drugom braku sa Marlom Mejpls. Ona je u Beogradu obišla Muzej Nikole Tesle, Skadarliju, a zatim i jedan tržni centar. Jugoslovenska kinoteka je takođe jedno od mesta koje je posetila, a slikala se pored skulpture Karla Maldena, američkog glumca srpskog porekla. Naravno, sve to u pratnji obezbeđenja.

***

BONUS VIDEO: Nina je jedna od retkih automehaničarki u Srbiji

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram