Lepota i stav uz Zadovoljna Viber stikere i Insta filtere

Njena priča 09. mar 202208:33 > 08:36
Selena Ribić Foto:Slađana Đermanović/Zadovoljna.rs

Ako ste propustile, podsećamo vas da postoje savršeni Zadovoljna.rs Instagram filteri baš za one trenutke kada vam nedostaje malo samopuzdanja i potrebno vam je da se malo podignete. I naravno, ako niste za priču, mrzi vas da kucate, a savršeno ste zadovoljne kako provodite svoje dane, spremili smo i Zadovoljna.rs Viber stikere u koje su se zaljubile mnoge žene.

Prirodne, a najlepše – to je cilj svih žena u Zadovoljna.rs klubu. Zato imate dva izbora – Instagram filter Morning Glow i filter Spring Baby, koji će vaš samopouzdanju dati samo malo podrške i koji će vaš, možda naporan dan, pretvoriti u lagan, svež i poletan.

Mnoge od nas smo već zaluđene filterima, posebno jer ne menjaju naš lični opis, nemamo veća usta, a manji nos, nego jednostavno našoj prirodnoj lepoti dodaju samo malo sjaja koji možda nedostaje.

Sve filtere možete pronaći na našem Zadovoljna.rs Instagram profilu i isprobati ih već sada!

Foto:Screenshot

A ako ste propustile besplatne Zadovoljna.rs Viber stikere, požurite, jer ova naša zajednica broji već preko 58.000 članova.

Kada vam se ne priča – mi pronalazimo reči za vas, a možda vam je i dan toliko užurban i zauzet tako da vremena za reči nemate – te su naši Viber stikeri idealno rešenje za vas.

Zato i ti budi među više desetina hiljada onih koji su već skinuli viber stikere zadovoljna.rs i postani viralna.

Prijatelji kampanje promocije viber stikera zadovoljna.rs su kompanije Lilly i Najlepše želje.

***

Bonsu video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram