Budite prirodne, a najlepše uz Zadovoljna Instagram filtere

Njena priča 08. mar 202219:59 > 20:40
Foto:Zadovoljna.rs

Povodom 8. marta spremili smo za vas instant buster samopouzdanja. I kad ustaneš na levu nogu i nisi baš sva svoja, naši novi Zadovoljna.rs Instagram filteri su idealni za početak dana. Fotkaš se, dobiješ taj jutarnji sjaj koji će ti pomoći da se i u stvarnom životu osećaš baš takvom kakva jesi - najlepša, a prirodna!

Ovi filteri ne smanjuju nos, ne pumpaju usta, ne podižu oči niti čine da izgledaš kao da si bila na sedam intervencija kod kozmetičara (što je okej i ako jesi), ali ono što ti daje – jeste taj prirodan, a svež luk.

Možete probati Morning Glow koji daje baš taj sjaj i svežinu koja nam možda nedostaje nakon neprospavane noći – bilo da smo ludovale u izlasku ili radile do kasno i savršen je za bustovanje samopouzdanja pred polazak u nove radne pobede.

Foto:Zadovoljna.rs

Dok sa druge strane, možete se okrenuti i našem drugom Zadovoljna.rs filteru koji se zove Spring Baby, a koji je idealan za ove sive tmurne dane dok željno iščekujemo proleće.

Foto:Zadovoljna.rs

A, kako to da učinite?

Vrlo jednostavno! Na našem Zadovoljna.rs Instagram profilu možete pronaći naše filtere koji su zaokruženi crvenom bojom na slici ispod.

Foto:Screenshot

Kada kliknete na to naići ćete na oba filtera koji ne menjaju vaš lični opis nego vam samo daju taj idealan sjaj koji svakoj od nas ponekad treba.

Foto:Screenshot

Takođe, i kad nemaš šta da obučeš, i kad ti se spava, i kad si super raspoložena, i kad te nervira nova bora, i kad si sasvim zadovoljna, ali ti se i ne kucka poruka – tu su viber stikeri Zadovoljna.rs koje možeš besplatno da preuzmeš.

U moru viber stikera oni pod imenom zadovoljna.rs pravo su osveženje. Samo u prva 24 sata ih je skinulo 47.090 ljudi, a sada ta grupa broji već preko 54.000 članova.

Da sve budemo najlepše, zadovoljne i da pratimo Zadovoljna.rs u svakom trenutku.

***

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram