Hit izumi za žene koje žive same

Drugarice, prijateljice, putovanje, put, odmor, koferi, kofer, žuti kofer
Foto: Shutterstock

Možda ste se već na naslov osmehnuli nevaljalo pomislivši na vibratore, međutim, i van kreveta postoje situacije u kojima bi žena koja živi sama poželela "da ipak ima neko muško pored sebe".

Ne da joj otvori vrata ili da joj izmasira stopala, to je valjda i previše tražiti danas. Mada, nekad je previše tražiti i pomoć oko nošenja prtljaga na letovanje, bez preslišavanja i negodovanja zbog sandala koje si spakovala, a realno ih nećeš ni nositi.

Međutim, koliko god stvari natrpala za letovanje – svoj kofer možeš da poneseš. Ma, može on tebe da nosi.

Ne moraš da imaš partnera ni za plažu, leđa možeš i sama da namažeš, a poštedećeš sebe gluposti s kojima sam se susrela jer sam sama išla na more.

Bokseri se prave i u roze boji, ne mora niko da te prati kući.

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

A čak i ako ti slučajno pukne guma u nekoj nedođiji, ne moraš da čekaš frajera koji će se sažaliti i pomoći ti da nastaviš svoj put. Samo gledaj da imaš set za popravku gume.

Na kraju, i majstorisanje po kući postaje sve slađe i primamljivije, na Alibabi se može naći alat za žene u raznim dezenima. A kad ga istestiraš i eventualno napraviš neki haos – bolje zovi majstora, verovatno bi to i tvoj muškarac uradio.

Foto: Alibaba.com

 

Pročitajte još:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram