Biseri Vere Milićević koji su kec u rukavu svake žene

Ljubav navika panika Foto:printscreen/Pink TV

Da li postoji kuća u Srbiji koja se nije smejala uz legendarne rečenice koje je Vera Milićević izgovorila u seriji "Ljubav, navika, panika"? Vreme je da se gradivo ponovi, posebno kada smo već nakon dugog perioda pandemije više vremena provodili sa svojim ukućanima.

Svaka porodica ima neke svoje bisere koji se čuju među četiri zida. A šta smo sve čuli od Vere Milićević u „Ljubav, navika, panika“ što nas je zasmejalo, inspirisalo i podsetilo na neke realne situacije iz naših života?

“Diskus mi skočio. Osula sam se od praška, koleno mi oteklo, puca mi glava – sve u svemu, nije loše.”

“Maja je do svoje devete godine mislila da se zove ‘Ajde ćuti malo’.”

„Gospode, zašto sam im rekla da sam ih lako rađala. Trebalo je da kažem da sam rađala 40 sati i sad samo viknem – Umukni, marš tamo u krevet!”

“Je l’ vidiš rezultat? Vidiš malo sutra. Ima da prođeš kao ja – razvedena sa dva debila. Jesam li ti lepo govorila Janjo – uvlači se u školi, budi ljigava. Sad možeš da upišeš metalokobasičarsku školu.”

Mića – “Tretiraš me kao kretena” Vera – “Kada budeš bio spajdermen, tretiraću te kao spajdermena!”

“To se bre radi spontano, a ti ne možeš ni da podrigneš spontano! Nego prvo moraš da upišeš u svoj rokovnik: Burp – podrignuti za dva dana.”

“Ja ovo neću izdržati. Ja ću je sada zadaviti kao zeca. Neka me posle olajava pred kamerama.”

“Šta ja mogu da kažem o vaspitanju dece? Bre, ubiješ nekog, posle 20 godina izađeš sa robije. Ovako rodiš dete i dobiješ doživotnu.”

“Deca su bića na dve noge i nezahvalna.”

***

Bonus video: Muške simpatije iz mladosti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram