Zvezde nove „Victoria’s Secret“ kampanje su bucke

Moda i lepota 30. okt 202015:50 > 11. maj 2021 12:10
Foto: Victoria's Secret via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Božićna kolekcija donjeg veša "Victoria's Secret" predstavljena je u novoj kampanji u kojoj su učestvovale manekenke svih profila - mlade, u srednjim godinama, mršave, bucke.

Poruka koju brend želi da pošalje novom reklamnom kampanjom je pozitivan pogled na svet, saradnja, prihvatanje i proslava individualnosti i različitosti.

Pročitajte još:

Tu su 51-godišnja Helena Kristensen i 50-godišnja Danijela Pestova, ali i plus sajz modeli Kendis Hafin i Devin Garsija.

Victoria's Secret
Foto: Victoria’s Secret via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Nova kampanja prikazuje novu eru poslovanja čuvenog brenda koji je godinama angažovao samo manekenke savršenih proporcija.

Foto: Victoria’s Secret via Bestimage / Bestimage / Profimedia

*

Foto: Victoria’s Secret via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Valentina Sampajo je postala prva transrodna manekenka koja je počela da radi za ovu modnu kuću. Direktor „Victoria’s Secret“ Ed Rezek ovom odlukom je pokušao da se iskupi za neprimeren komentar o transrodnim modelima posle revije iz 2018. zbog kojeg se našao na udaru javnosti.

Helena Kristensen
Helena Kristensen; Foto: Victoria’s Secret via Bestimage / Bestimage / Profimedia

„Da li bi trebalo da imamo transrodne manekenke na reviji? Ne mislim. Zašto? Jer je naša revija fantazija“, izjavio je tada u intervjuu za časopis Vogue. Zbog te izjave je izgubio dve dugogodišnje manekenke – Karli Klos i Lili Oldridž.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram