Zimske suknje koje kidaju i uz štikle i uz ravne kožne čizme

suknje
Foto: Hanna Putylina / Shutterstock Editorial / Profimedia

Pronašli smo ih za vas.

Dugačka suknja je jedan od malobrojnih modnih komada koji godinama prkosi aktuelnim novitetima jer je uvek u trendu. Minimalizam u svom punom zamahu se vratio ove jeseni, a kada kažemo suknja na šta vi pomislite? Da li na mikro Miu Miu model ili na onu koja dobro pada i zimi je kombinujete uz omiljene čizme? Setimo se kako je Karolin Beset Kenedi izgledala u crnoj maksi suknji uz koju je kombinovala belu oksford košulju sa podvrnutim rukavima. A ukoliko vas istorija mode ne zanima i u slobodno vreme uglavnom skrolujete po fidovima najboljih svetskih modnih influenserki, inspirišite se, na primer, Aminom Muadi u Prada autfitu.

Pre nego što se bacite u šoping ili potragu za materijalom, razmislite o željenom kroju suknje i čizmama uz koje planirate da je nosite. Maksi modeli izgledaju dobro uz kratke čizme koje će viriti ispod poruba, bajkerske čizme daju oštrinu dugim suknjama sa prorezima, a glok varijante možete nositi i uz klasične ravne i uz čizme za štiklu.

Mi smo pronašli nekoliko modela koji se dobro uklapaju sa svim čizmama, a neke od njih možete da nosite i sledećeg proleća.

Lux gonna – Nora Star, 2.900 dinara

suknja
Foto: Lux Gonna

Mates – Koncept 45, 18.300 dinara

Foto:koncept45

Marella – MiaMaya, 20.590 dinara

Foto:miamaya

Zara – 4.590 dinara

Foto:zara

Mango, 5.490 dinara

Foto:mango

Dragana Ognjenović, 17.000

Foto:draganaognjenovic

Calvin Klein, 23.990 dinara

Foto:fashionandfriends

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram