Žene iznad 50 koje vladaju modnom scenom Instagrama

Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Bertrand-Hillion Marie-Paola/ABACA / Abaca Press / Action Press / Shutterstock Editorial / Calvin Lom / / SWNS / Profimedia

Pogledajte ove kraljice!

Svet mode odavno više nije rezervisan samo za mlade. Isto tako, Instagram influenserke nisu više samo 20-godišnjakinje.

Starije žene su otkrile ovu platformu putem koje mogu svoje modne kombinacije podeliti sa celim svetom – neke od njih imaju i više hiljada pratilaca. Ove modne carice godinama su razvijale svoj stil, a trendseteri su ih momentalno prepoznali kao čist kvalitet.

Evo koje influenserke iznad 50 morate zapratiti.

Renija Jaz

Ova Poljakinja ima više od 130.000 pratilaca. U svom sofisticiranom stilu uspešno uklapa dizajnerske komade u modne kombinacije za svaki dan, a ne deluje pretenciozno.

Lin Sleter

Profesorka iz Njujorka kombinuje avangardnu i uličnu modu, a svojim hrabrim i neobičnim kombinacijma je osvojila obožavaoce mode na Instagramu.

Linda Rodin

Stilistkinja Linda i njena pudla Vinks su pravi modni sladokusci. Ova modna baka je posebno poznata po kombinacijama s pantalonama i kaputima, a uvek pazi da uskladi svoju kombinaciju sa ogrlicom svog psa.

Jasmin Furmi

Jasmin je južnoafrička socijalna radnica koja je postala dizajnerka. Njen moto je: „Nikad se ne ponašaj u skladu sa svojim godinama“, a njen stil spaja nespojivo i rezultira neočekivanim kombinacijama koje su sve – samo ne dosadne.

Gris Ganem

U svet Instagrama uvela ju je njena ćerka i niko nije mogao da pretpostavi takav uspeh – Gris je u međuvremenu zapratilo preko 850.000 ljudi i počela je da zarađuje kao influenserka, a radila je za nekoliko velikih modnih imena.

Kolin Hideman

Ova bivša stjuardesa sada radi za „Next Models“. Njen moto je: „Ako ne sada, kada?“, a proslavila se hrabrim i beskompromisnim stilom. Njen zaštitni znak su seda kosa i crveni ruž – i što se nas tiče, kraljica je instagrama.

***

Bonus video: Predstavljeni novi modeli modne kuće Gotije na Nedelji mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram