Zendajini autfiti zbog kojih je proglašena za modnu divu

zendaja
Zendaja Foto: David Buchan / Shutterstock Editorial / Profimedia

Glumica i pevačica Zendaja, hoda crvenim tepisima još od 2010. godine. Njen stil se godinama menjao i razvijao, a danas je mnogi smatraju fešn ikonom.

Ono što je sigurno, jeste da su njene kombinacije uvek hrabre i nikad dosadne. Mlada zvezda je oduvek imala hrabrosti za stajlinge od kojih zastaje dah i koristila modu kao alatku za sopstveni umetnički izraz.

Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

 

Zendaja već više od 10 godina radi sa stilistom po imenu Lo Roč, koji je zadužen za njen neponovljiv izgled na svim događajima.

 

zendaja
Zendaja Foto: IPA / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

 

Zendaja i Lo su postali prijatelji, a on je njen veran pratilac na skoro svim događajima. Lo se uvek postara da Zendaja izgleda kao milion dolara, a to mu ide od ruke jer je jako dobro poznaje.

 

zendaja
Zendaja Foto: The Grosby Group / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

 

Ipak, definitivno ne možemo sve zasluge za njen izgled pripisati stilisti. Zendaja je visoka skoro 178cm i svaki autfit na njoj izgleda kao saliven.

zendaja
Zendaja Foto: Johns PKI / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Ono što njen stil takođe čini posebnim jeste i hrabrost koju ima kada su autfiti u pitanju. Ne plaši se da se razlikuje i da crvenim tepihom prošeta obučena u potpuno neočekivanu kombinaciju – zbog čega i postavlja trendove.

 

zendaja
Zendaja Foto: ANTI / Backgrid UK / Profimedia

 

Osim što trenira i vodi računa o svom izgledu, nije poznato da je mlada pevačica i glumica na sebi uradila bilo kakvu korekciju.

***
Bonus video: Dijeta

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram