Autfiti koji su dokaz da je Lejdi Gaga kraljica Njujorka

Lejdi Gaga Foto:Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia/SplashNews.com / Splash / Profimedia/Robert O'Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia/Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Lejdi Gaga je ovih dana boravila u Njujorku, gde se spremala za veliki koncert sa legendarnim Tonijem Benetom. U međuvremenu, pokazuje kolika je diva svojim besprekornim osećajem za modu. Njeni poslednji autfiti su dokaz da je zaista kraljica Njujorka.

Gaga, koja je zvezda iščekivanog filma „House of Gucci“, poslednjih dana oduzima dah kad god se pojavi na ulicama najuzbudljivijeg grada na svetu.

Ona vešto kombinuje luksuzne, graciozne komade sa ekstravagantnim cipelama i nakitom, a vidi se koliko je uloga Gučijeve ozloglašene udovice uticala na njen stil.

Zbog ovih autfita, postala je nekrunisana kraljica Njujorka.

Dramatična kragna male crne haljine

Lejdi Gaga je oduševila izdanjem koje je čista elegancija – podseća nas na modernu Odri Hepbern u maloj crnoj Andrew Gn haljini. Ima dramatičnu retro kragnu i dugmad, koji savršeno pariraju njenoj strogoj punđi.

Lejdi Gaga
Lejdi Gaga Foto:MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Valentino pelerina iz budućnosti

Samo Lejdi Gaga može da ovako spektakularno iznese Valentino pelerina-haljinu. Izgledala je totalno futuristički sa velikim naočarama i ukrasom za glavu od perja. Uvek je pomerala granice mode i to nastavlja da čini sa puno ukusa.

Lejdi Gaga
Lejdi Gaga Foto:Jackson Lee / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Moćno odelo

Lejdi Gaga bila je vizija moćne biznis žene u Jean Paul Gaultier odelu iz 1997. godine. Na šik način je prošetala ovu efektnu kombinaciju – odelo je oversize kroja, ali stoji kao saliveno. Takođe je odlično stilizovano mačkastim naočarama i malom belom torbicom.

Lejdi Gaga
Lejdi Gaga Foto:SplashNews.com / Splash / Profimedia

Italija u Njujorku

Ništa ne govori „igrala sam Patriciju Guči“ kao ovaj autftit. Lejdi Gaga izgledala je baš kao slavna udovica u retro Rodarte haljini sa tufnicama. Kreacija izgleda kao da je stvorena pedesetih i odlično se uklapa u modnu poruku koju Gaga trenutno želi da pošalje. Uz to je na orginalan način promovisala svoj album – natpisom na torbici.

Lejdi Gaga
Lejdi Gaga Foto:Robert O’Neil / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Anđeoska nežnost

Još jedan autfit koji takođe donosi duh Italije u Njujork je Gagino belo izdanje. Nosila je romantičnu Giambattista Valli haljinu sa karnerima, preko koje je nabacila glamurozan Fendi kaput. Kombinacija dostojna najvećih diva starog Holivuda – a Gaga je na dobrom putu im postane ravna.

Lejdi Gaga
Lejdi Gaga Foto:Felipe Ramales / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Najdramatičnija košulja i haljina na svetu

Gaga je odvela trend „puf“ rukava u ekstrem – odenuvši košulju koja vas zaista stavlja u centar pažnje. Retro glamur je očigledno njena stilska zamisao za svaki javni izlazak, pa je tako bilo i ovog puta – pencil suknja i tufne su dokaz.

Lejdi Gaga
Lejdi Gaga u Njujorku Foto: Janet Mayer/Startraksphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

„Puf“ rukavi su zaslužni za još jedan nezaboravni autfit pevačice – kompleksna plava haljina na Gagi je izgledala vrhunski. Ima toliko detalja u koje ne možemo da prestanemo da gledamo, a od njenih čizama nam se malo vrti u glavi.

Lejdi Gaga
Lejdi Gaga Foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

***

Bonus video: Modni trikovi sa Nedelje mode u Parizu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram