Žena sa kolekcijom od 400 parfema otkriva pet omiljenih koje nosi non-stop

Foto: Instagram/jusderose

Ovako izgleda opsednutost parfemima.

Mnogi ljudi uglavnom imaju omiljeni parfem koji kupuju iznova i iznova. Međutim, jedna žena je objavila video na Tik Toku u kojem je objasnila da ne funkcioniše na taj način jer ima više od 400 bočica parfema, piše Mirror, a prenosi Večernji.

Džozefin, koja se na TikToku zove @jusderose, podelila je kratki video svojih parfema pre nego što je objasnila da ih ima više od 400, a svoje omiljene podelila je sa svojim pratiocima.

Ona je izdvojila ovih pet: „Gris Charnel“, „Rouge Malachite“, „Levant“, „Delina La Rosee“, „Glossier You“.

@jusderose Top 5 perfumes for life #perfumetok #fragrancetok #perfume #fragrance ♬ original sound - Jus de Rose | Perfume Reviews

„Nanosim parfem čak i pre spavanja“, kazala je u videu, a zatim je pokazala nekoliko luksuznih mirisa i opisala šta voli kod svakog od njih i zašto su joj omiljeni.

Objasnila je da voli da nanosi parfem jer je to smiruje, opušta, jer miriše čisto, a i zbog toga što često prima komplimente.

Korisnici koji su pogledali video bili su oduševljeni njenom kolekcijom parfema.

„Moj životni cilj je da imam što više parfema“, napisala je jedna korisnica.

„Imam neke od ovih parfema koje si pokazala i odlični su“, komentarisala je druga, a treća je dodala: „Jedino što me muči je što mi za ovo treba dosta para.“

***

Bonus video: Borba protiv nasilja nad ženama: Somborske šnajderke

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram