Ovaj parfem miriše na osobu koja vam nedostaje – na listi čekanja 200.000 ljudi

Parfem
Foto: Daniel A. Harris/Airbnb/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Rasprodat za pet sati od lansiranja.

Za parfeme se često kaže da su puno više od klasičnog beauty proizvoda koji pruža jednu posebnu notu našem celokupnom autfitu. Parfemi se često svojim mirisom toliko utisnu u neku osobu i postaju pravi odraz njezine ličnosti i karaktera, zbog čega je samo jedan miris dovoljan da nas asocira baš na nju.

Upravo je to pošlo za rukom brendu Phlur i njihovom bestseleru ‘Missing Person’ koji se u Americi rasprodao u roku od pet sati nakon lansiranja i za koji je postojala prava lista čekanja s  više od 200.000 ljudi.

Neodoljivu formulu ovog parfema potpisuje Constance Georges-Picot, a okosnicu mirisa čine svež bergamot, jasmin i cvet nerolija s toplom baznom notom sandalovine. Možda vam ovi sastojci na prvu loptu ne zvuče ništa posebno, ali njihova kombinacija podstiče talas emocija. Sam brend ovaj parfem opisuje kao ‘kožu vašeg ljubavnika’, dok ga mnogi zaljubljenici opisuju kao prijatan, utešan i tvrde da zaista asocira na osobu koju volimo i koja nam nedostaje.

Takođe, na TikToku se može pronaći veliki broj viralnih videa u kojima strastveni zaljubljenici u ovaj parfem opisuju svoje emotivno putovanje podstaknuto njegovim mirisom.

@rachelrigler Adam’s reaction to Missing Person by @Phlur 💋✨ #perfume #phlur #perfumetok #fragrance ♬ original sound - Rachel Rigler

Jedni su plakali, druge je udario na setu, ali jedno je sigurno – baš niko nije ostao ravnodušan. Iako je kod svake osobe utisak parfema individualan, ono što je sigurno je to da će se u vašim mislima, nakon što ga pomirišite, pojaviti osoba koja vam nedostaje i tako bar prividno doneti osećaj kao da je tu s vama, piše Fashion.hr.

@eauthefeels Blind Buy & First Impression on Phlur - Missing Person by @Chriselle Lim #missingperson #perfumetiktok #fragrancereview #phlur #phlurfragrance ♬ original sound - Eauthefeels

***

Bonus video: Kako u beogradskom ateljeu nastaje jedan šešir

*

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram