Zašto novu Viktorijinu dizajnersku kreaciju toliko kritikuju

viktorija bekam
Foto: J.M. HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

U Viktorijinoj kolekciji za proleće/leto 2022. mnogima je jedna kreacija posebno zapala za oko.

Svet visoke mode ponekad je i neobičan, a neke modne kreacije koje vidimo na modnoj pisti nikad ne bismo mogli da zamislimo da nosimo u stvarnom životu. Poslednji takav slučaj je jedna dizajnerska haljina Viktorije Bekam iz njene najnovije kolekcije.

Haljina je u u središtu pažnje zbog svojeg specifičnog dizajna koji prema nekima izgleda kao da je “po njoj prolivena supa od paradajza”.

Haljina pod nazivom “Printed Floor Length Bias Dress” deo je nove kolekcije za proleće/ljeto 2022, dužine do poda i u krem boji. Ali s prednje strane po sredini ima svileni dodatak, “vintage digitalin čipkasti print” u zanimljivoj narandžastoj boji. U prodaji je po ceni od 1.390 funti.

U opisu haljine na stranici stoji kako formom “budi opušteni kroj iz 90-ih, a istovremeno i eleganciju letnjeg odmora u Evropi”, piše miss7.

Na društvenim mrežama, međutim, pojavila su se sasvim drugačija mišljenja o ovoj skupocenoj haljini izrađenoj od čiste svile. Potencijalni kupci i ostali kojima je haljina privukla pažnju rekli su kako ih prednji deo haljine, s motivom u drugoj boji podseća na ogromnu fleku. Neki su rekli da izgleda poput fleke od supe, dok je druge podsetilo na fleku od prolivene kafe.

I dok neki nisu oduševljeni ovom haljinom iz Viktorijine nove kolekcije, drugi su dizajn ipak pohvalili.

BONUS VIDEO: Vatrene haljine sa Met Gale

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram