Zašto Kejt Midlton stalno nosi zeleno

kejt imdlton
Foto: Profimedia

Ko god iole prati odevni stil Ketrin Midlton verovatno je primetio da ona vrlo često nosi zelenu boju. A to nije bez razloga.

Mnogi pamte  prelepu svetlucavu haljinu brenda The Vampire’s Wife koju je vojvotkinja od Kembridža nosila u martu u Irskoj na jednoj od poslednjih službenih dužnosti pre pandemije koronavirusa.

Tu je i balska haljina boje mahovine dizajnerke Dženi Pekam s dodele nagrada BAFTA 2018. godine.

I svetlozelena haljinica dizajnerke Diane von Furstenberg koju je nosila u Los Anđelesu u julu 2008. godine, nedugo nakon povratka s medenog meseca.

I ne samo tada – često je izbor vojvotkinje od Kembridža bila upravo zelena boja, i to u raznoraznim nijansama.

A zašto Kejt rado bira zelenu? Možda jer joj je to jednostavno omiljena boja, ali nije samo to. Naime, ona je često nosi jer se slaže uz boju njenih očiju.

Pročitajte još:

Ketrin ima srednjetamne oči koje su po intenzitetu nežnije, a zavisno od osvetljenja one lagano poprimaju različite nijanse zelene. A pokazalo se da ćemo, ako nosimo odeću koja se podudara s našim prirodnim bojama, izgledati otmenije i svežije. Kejt u bojama svojih očiju izgleda elegantno, prefinjeno i kao da cela blista, objasnila je Gabrijela Vinters, koja je stručnjak za boje.

Osim toga, Kejt Midlton se služi i drugim stilskim trikovima kako bi uvek izgledala besprekorno, pa joj, recimo, brushaltere često ušivaju u haljine da se ne bi dogodilo da joj izviri bretela.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram