Kejt Midlton treći put u istoj haljini Roksande Ilinčić

Kejt Midlton
Foto: Profimedia.rs

U video obraćanju princa Vilijama i Kejt Midlton Australijancima koji su bili u prvim redovima borbe protiv kovida 19, vojvotkinja od Kembridža je treći put nosila žutu haljinu srpske dizajnerke Roksande Ilinčić.

Istu haljinu Kejt je nosila u Sidneju 2014. a onda i 2016. na teniskom meču u Vimbldonu. Ovaj put je uz Roksandinu kreaciju stavila list minđuše Catherine Zoraida od 165 funti.

Žuta haljina koja košta 900 funti je inspirisana brazilskim umetnikom Heliom Oiticicom čiji zaštitni znak su slike u kontrastnim jarkim bojama.

Kejt Midlton u haljini Roksande Ilinčić
Kejt Midlton 2014. u haljini Roksande Ilinčić; Foto: Profimedia.rs

Jedno od modnih pravila Kejt Midlton je investiranje u komade koji se mogu nositi tokom cele godine i nikada ne postaju demode jer su klasični. Baš takva je i haljina „Ryedale“ koja prati liniju tela i ima četvrtasti dekolte.

Pročitajte još:

Roksanda Ilinčić se u Veliku Britaniju preselila 1999. godine, gde je upisala prestižni St. Martins koledž. Od tada do danas dospela je u vrh modne scene, a njene kreacije nosile su osim Kejt Midlton i Penelope Kruz, Mišel Obama, Gvinet Paltrou, Kejt Blančet.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram