Zašto je karmin tako važan?

Hydramatic Shine Foto: Promo

Žene nose ruž na usnama, koliko znamo, bar od 3500. godine nove ere, kada je kraljica drevnog Sumera koristila belo olovo i smrvljeno crveno kamenje da bi obojila svoje usne.

Muškarci i žene Egipta koristili su karmin kao statusni simbol. Žene u staroj Grčkoj su često nosile crveni karmin, a u srednjem veku kada je Crkva kritikovala upotrebu karmina trendseterke poput kraljice Elizabete ni tada nisu odustajale od njega.

Hydramatic Shine Foto: Promo

Žene, a očigledno i muškarci, tokom istorije su nosili ruž za usne jer su shvatili da ništa ne skreće bolje pažnju na usne nego karmin, a pune usne podsvesno povezivane su sa plodnošću i lepotom. Usne se smatraju senzualnim delom tela i njihovo isticanje instant će nas učiniti privlačnijim.

Ako pitate žene zašto ga nose, rećiće vam – da bi se bolje osećale u vezi sa svojim izgledom, ali i zato što uživaju u mogućnosti da izraze svoj jedinstveni umetnički stil. Boje i sastojci su se menjali tokom vekova, ali svrha nošenja karmina ostaje ista: izražavanje unutrašnje lepote spoljašnjim ja.

Hydramatic Shine Foto: Promo

Avon je lansirao novi Hydramatic Shine ruž. Eto nove prilike da uživate kreirajući sopstveni stil! Novih 15 nijansi, glamurozan sjaj i revolucionarno hidrirajuće hijaluronsko jezgro daće vašim usnama sjaj i neophodnu negu.

Hydramatic Shine Foto: Promo

Potraži novi Hydramatic Shine karmin u Avon brošuri po ceni od 899 dinara ili uzmi odmah dva, čime svaki dobijaš po ceni od 799 RSD. Ako poručiš online, putem sajta stiže direktno na tvoju adresu!

Hydramatic Shine Foto: Promo

Simbolično, za Dan žena, ovim karminom možeš pružiti i podršku borbi protiv nasilja nad ženama! Kako? Od prodaje posebnog seta, ruž Hydramatic plus kozmetička torbica, 100% profita ide u fond Akcije za borbu protiv nasilja nad ženama. Cena seta je 1999 RSD.