Vitamin C i Anew Radiance kuće Avon tvoj saveznik u borbi protiv podočnjaka

Foto: Promo

Umor, slana hrana, alergija, genetika. Sve to utiče na stvaranje podočnjaka.

Stručnjaci kažu da su neke osobe genetski predisponirane za tanju kožu bez obzira na životnu dob, što znači da se kapilari pod njihovim očima jasnije vide. Dok kod osoba koje imaju tamniji ten u tom području mogu nastati i hiperpigmentacije. Koža oko očiju postaje tamnija zbog obilja melanina, pigmenta koji koži daje boju pa nastaju tamni podočnjaci.

Međutim, vitamin C u ovoj borbi je veoma važan saveznik! On, kao što znamo, može ujednačiti ton kože i izbrisati hiperpigmentacije. Ali da li ste znali da je čarobnjak i kad je reč o uklanjanju dosadnih tamnih podočnjaka? Kad je nega područja oko očiju u pitanju, vitamin C morao bi da se nađe u svakodnevnoj rutini. Ovaj poznati anti-age sastojak ujednačava ten, briše mrljice i snažno podstiče proizvodnju kolagena, kako bi čak i dublje bore na koži postale zaglađenije.

Avon
Foto: Avon

I zato veruj u moć vitamina C! Zapravo u moć 30 pomorandži koje se, verovala ili ne, nalaze u najnovijoj Anew Radiance kremi za područje oko očiju beauty kuće Avon. Formula sa kompleksom C vitamina i antioksidanata targetira tvoje podočnjake tako precizno i posvetljuje područje oko očiju tako da tvoje lice prosto blista! Omogućava ti da instant dobiješ onaj svež i negovan izgled, a vremenom tamni kolutovi će potpuno izbledeti.

Potraži novu Anew Radiance kremu za područje oko očiju u Avon brošuri od 1. januara po ceni od 590 dinara, a možeš je poručiti i na sajtu Avon.rs. Ako je poručiš onlajn stiže direktno na tvoju adresu!