Da li je ikome jasan Zarin novi hit džemper

Zara džemper
Foto: Zara via Bestimage / Bestimage / Profimedia

Svake sezone pojave se odevni predmeti koji nas potpuno zbune - čak i najveći trendseteri ne bi znali kako da ih nose. Najpopularniji brend odeće u Srbiji u ponudi ima jedan baš takav džemper.

Poenta džempera je da greje, zar ne? Međutim, ukoliko je krojen tako da bukvalo samo ima rolku i rukave, dok mu ostatak fali, zbog čega je uopšte materijal trošen da bi se napravilo nešto takvo?

Džemper koji su pojeli moljci postao je viralan na Tviteru, a u ponudi ga ima Zara.

Pročitajte još:

Ovakav komad se može nositi uz bukvalno jedan autfit, a i tada mnogima neće biti jasno šta ste to stavili na sebe. Ne izgleda dobro, a uz to nema apsolutno nikakvu namenu. Mnogi će se setiti da su slični modeli bili jako popularni i krajem devedesetih, početkom dvehiljaditih kad smo svi bili u dens fazonu.

Baš kao omražene čizme koje su hit ove sezone, čini nam se da će dospeti na listu najgorih trendova zime. Ako uopšte zaživi, jer sumnjamo da će iko odlučiti da ga isproba.

Inače, da budemo pošteni, Zara ovaj komad ne naziva džemperom već „grejačem“ – iako bi se i pravi grejači njega postideli. Košta 2.290 dinara.

Foto: Zara

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram