Zameraju joj što se ugojila, a ona se pojavila u haljini koja savršeno grli sve njene obline i oduvala hejtere

Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Mamila je poglede.

U Los Anđelesu su po 75. put dodeljene Emi nagrade, koje se smatraju najvišim priznanjem američke televizijske industrije, a tim povodom holivudske zvezde prodefilovale su u elegantnim kreacijama.

Američka pevačica i glumica Selena Gomez privukla je najveću pažnju u cvetnoj prozirnoj haljini. Stajling je zaokružila štiklama i elegantnom ogrlicom. I dok su joj mnogi već neko vreme zamerali što se ugojila, Selena je sada hejterima pokazala da izgleda bolje nego ikad.

JC Olivera / Shutterstock Editorial / Profimedia
David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia
JC Olivera / Shutterstock Editorial / Profimedia
: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Inače, dramska serija „Naslednici“ proglašena je najboljom na dodeli nagrada Emi u Los Anđelesu, uz trijumf njenih glumaca, a za najbolju komičnu seriju nagradu je dobio „The Bear“.

Nakon četiri meseca odlaganja zbog štrajkova u Holivudu, elita američke televizije okupila se u Los Anđelesu na 75. dodeli Emija.

Televizijski ekvivalent Oskara obično se održava u septembru, no organizatori su umesto toga dogovorili susret u januaru, smatrajući – očito s pravom – da će se štrajkovi glumaca i scenarista do tada završiti i da će najveće zvezde ponovo moći prošetati crvenim tepihom.

HBO-ova produkcija „Naslednici“, mračna i oštra hronika unutrašnjih razmirica bogate disfunkcionalne porodice na čelu velikog medijskog carstva, imala je 27 nominacija, a završila je s ukupno šest nagrada Emi, koliko je dobio i „The Bear“.

„Naslednici“ su se završili prošle godine nakon četiri sezone. Ta serija, koja je Emi odnela i 2020. i 2022. uspela je pobediti „The Last of Us“ i „Beli lotos“.

Odnela je i nagrade za najboljeg glavnog glumca i glumicu u dramskoj seriji – dobili su ih Kiran Kalkin i Sara Snuk. I nagrada za najbolju mušku sporednu ulogu otišla je „Naslednicima“, a dobio ju je britanski glumac Metju Makfadien.

Naslednici
Foto: Matt Baron/BEI / Shutterstock Editorial / Profimedia

Čak trojica glumaca iz „Naslednika“ – Brajan Koks, Kiran Kalkin i Džeremi Strong – bili su nominovani za najbolju glavnu mušku ulogu u dramskoj seriji.

Emi za najbolju žensku sporednu ulogu dobila je Džeinfer Kulidž za satiru „Beli lotos“.

Dok su „Naslednici“ dominirali u kategorijama drame, „The Bear“ je osvojio šest nagrada u kategoriji komedije, a u kategoriji kratke serije dominirao je Netfliksov „Beef“.

The Bear
Foto: Frank Micelotta / Shutterstock Editorial / Profimedia

„The Bear“ je – osim što je odneo nagradu za najbolju humorističnu seriju – dobio i tri glumačke nagrade: Džeremi Alen Vajt dobio je Emija za najboljeg glavnog glumca, a Ajo Edebiri i Ebon Mos-Bahrah za najbolju sporednu glumicu i najboljeg sporednog glumca.

Najbolja glumica u humorističnoj seriji je Kvinta Brunson („Abbott Elementary“).

Ser Elton John dobio je svoju prvu Emi nagradu, čime je postao „EGOT“ – dobitnik Emija, Gremija, Oskara i Tonija.

BONUS VIDEO:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram