Za magični stajling holivudskog zavodnika o kom bruji svet zaslužan je – ovaj Srbin

Holivudski šmeker u kreaciji srpskog dizajnera.

Džared Leto poznat je uveliko, osim po glumi, i po vrlo zanimljivim modnim kombinacijama. Na raznim događajima on uvek napravi pravi bum jer se pojavi u osvežavajućim komadima koji neretko pomeraju granice i krojem i dezenom. Sada se on za turski Vogue slikao u autfitu koji je zaista poseban, a pritom nosi potpis srpskog dizajnera.

U pitanju je oversized plavi komplet sa ogromnim cvetnim ukrasom iza kog stoji brend Mihano Momosa, tj. Mihailo Anušić.

Anušič je poznat po dizajnu romatičnih venčanica, perjastih haljina i pufnastig sukanai, kao i zanimljivih aksesoara.

Rođen 1985. godine u Zrenjaninu, Anušić je studirao na Fakultetu tehničkih nauka u Novom Sadu. Karijeru je počeo kao stilista pre nego što je osnovao svoj brend 2011. godine. Iste godine debitovao je na Beogradskoj nedelji mode svojom prvom kolekcijom „Olivera“. Ubrzo je otvorio studio u Novom Sadu i nastavio da redovno nastupa na Beogradskoj nedelji mode. Njegova kolekcija „Rare” iz 2013. godine opisana je kao „kombinacija romantizma, elegancije i šarma bez premca”.

Anušićeve haljine su ručno rađene i često ukrašene čipkom, perjem, cvećem, biserima i drugim magičnim detaljima. Oslanjajući se uglavnom na pastelne boje, on dizajnira i svilenkaste bluze i pufnaste suknje ukrašene aplikacijama od ruža.

Godine 2017. urednica magazina Vogue Arabia ponela je haljinu sa perjem Mihano Momosa.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram