Vrede svakog dinara – 10 tečnih pudera koji imaju jači efekat od filtera

Foto: Shutterstock

U parfimerijama su u ponudi razne opcije tečnih pudera, a među njima smo izdvojili one sa kojima lice izgleda kao sa filterom.

Baza koju čini puder je temelj konačnog izgleda i zato je bitno pronaći verziju koja će nam omogućiti besprekoran, ali istovremeno prirodan izgled.

Prilikom pronalaženja savršene baze nailazimo na razne probleme. Neki puderi uđu u naše fine linije i bore, neki ne prekrivaju dobro, neki prebrzo nestaju sa lica.

Zato se žene raduju svakoj opciji koja će im od pudera pružiti sve što požele. Na tržištu se nude razni tečni puderi, a među njima su podloge zahvaljujući kojima lice izgleda kao da smo na njega stavili filter ili kao da smo ga „provukli” kroz fotošop, piše Zadovoljna.hr.

U nastavku predstavljamo 10 takvih opcija.

Bourjois Healthy Mix

Foto: Promo

Ovaj puder sadrži, između ostalog, vitamine C, E i B5, koji pomažu u smanjenju nesavršenosti i znakova umora. Nakon nanošenja, lice je sveže, ujednačeno i blistavo, a puder na koži može da traje do 16 sati.

Maybelline Super Stay Active-Wear Foundation

Foto: Promo

Ovaj dugotrajni tečni puder daje laganu i prozračnu podlogu koja ne ostavlja tragove, te je otporna na vodu i znojenje. Njegova formula s visokim pigmentom pruža prirodan izgled koji ugodno i bez težine ostaje na koži i do 30 sati.

Armani Luminous Silk Foundation

Foto: Promo

Ima blistavu završnicu i naglašava prirodnu lepotu. Koži daje svilenkast izgled, a za jače prekrivanje nanesite više slojeva pudera. Ovo je takođe puder za koji se sa sigurnošću može reći da ima armiju obožavateljki.

Trend it up, Perfect Poreless Matte tečni puder

Foto: Promo

Ovaj tečni puder čisti pore i reguliše proizvodnju sebuma i pruža poboljšan ten. Niacinamid i vitamin E deo su vodootporne formule, a osim što prekriva nesavršenosti, puder traje i do 24 sata.

Dior Backstage Face & Body Foundation

Foto: Promo

U zavisnosti od vaših želja, ovaj puder vam može pružiti prirodan ili intenzivno besprekoran ten. Zahvaljujući njemu, ten je ujednačen, a nedostaci su zamagljeni, a koža je hidrirana tokom celog dana.

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter

Foto: Promo

Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter, inspirisan je savršenstvom društvenih medija i osvetljavajućim efektima holivudskih reflektora. Uz njega koža dobija „magičan“ sjaj, dostupan je u 12 nijansi, a koliko je popularan najbolje govori podatak da se po jedan proda na svaka dva minuta.

Avon Flawless Match

Foto: Promo

Tečna podloga za lice popularnog brenda Avon je hvaljen proizvod koji osvaja mekom i finom konzistencijom i pogodan je za sve tipove kože. Ova formula koja voli kožu je prožeta hijaluronskom kiselinom i ne stvara osećaj težine na licu.

e.l.f. Flawless Satin Foundation

Foto: Promo

Osim što poboljšava neujednačeni tonus i teksturu kože, u opisu ovog pudera navodi se da ima srednju do jaku prekrivnu moć, da je gladak poput svile, kao i da traje ceo dan, te da je savršen za sve tipove kože.

Revolution Irl Filter tečni puder

Foto: Promo

Sadrži vodootpornu i prozračnu mat formulu, a savršena i trajna podloga je lagana i prijatna na koži tokom celog dana. Ovaj puder deluje kao filter za ulepšavanje u bočici.

Lancôme Teint Idole Ultra Wear

Foto: Promo

Ovaj puder će vam pružiti 24 sata savršene šminke bez potrebe za popravkom. Koža sa njim izgleda savršeno mat i neverovatno sveže.

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram