Video na koji svet umire od smeha: Kako Kim Kardašijan hoda u preuskoj haljini

Foto: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Glamur italijanskih diva dobio je novo ruho.

Mnogi modni poznavaoci se slažu da će nova saradnja Kim Kardašijan i branda Dolce&Gabbana napraviti preokret u doživljaju estetike ove modne kuće.

Kim je na Nedelji mode u Milanu u saradnji sa Dolceom, predstavila svoju kolekciju Ciao, Kim.

Već smo navikli da rijaliti zvezdu viđamo u kreacijama koje šokiraju javnost i o kojima se priča nekoliko meseci tako da smo od saradnje sa Dolce&Gabbana mogli da očekujemo samo najbolje.

Foto: Avalon / Avalon / Profimedia

Kim se na reviji pojavila u srebrnoj uskoj haljini prekrivenoj sjajnim štrasom koja celom svojom dužinom prati liniju njenog tela, a sa strane je imala neobično kopčanje.

Foto:BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Srebrnu toaletu je krasio i neobičan dekolte, takođe na pertlanje, a pošto je zvezda od glave do pete bila u fazonu srebra i štrasa, haljinu je ukrasila efektnom srebrnom ogrlicom i minijaturnom šljaštećom torbom.

Da bi se kretala u ovoj haljini, Kim je morala da pravi jako male korake, a jedan video koji je pogledala cela planeta za jako kratko vreme, govori o tome koliko je zapravo haljina uska. Kim je naišla na stepenice i morala je da skakuće kako bi uspela da savlada prepreke.

Kim Kardašijan nije mogla ni u auto da uđe, već joj je za to trebala pomoć, a nakon što se smestila na zadnje sedište, morala je da leži. Njen viralni video je pregledan preko sedam miliona puta, a Kim je još jednom pokazala da će za lepotu učiniti baš sve.

***

Bonus video: Badgley Mischka ponovo na nedelji mode u Njujorku posle dve godine pauze

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

TikTok

Pinterest

Instagram