Kim Kardašijan u izdanju koje bi na bilo kome u Srbiji (i šire) bilo nezamislivo

Foto: Credit line: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bravo, Kim!

Autfiti Kim Kardašijan na Nedelji mode u Milanu odisali su glamurom, seksepilom i šljokicama, ali jedan se posebno izdvojio.

Kim se pojavila na jednoj večeri u Milanu od glave do pete u leopard dezenu. Na sebi je imala providni bodi, preko kog je nosila korset i kratak šorts, zatim duboke čizme do sredine butina, mini torbicu i ogromnu bundu. Naravno, sve je bilo u identičnom leopard printu.

Foto: Credit line: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Iako je neprikosnovena kraljica dobrog stila, Kim je ovom kombinacijom zaista pomerila granice, a jedno je sigurno, ovako nešto samo ona ume da iznese, a da ne bude vulgarno, kič ili napadno. I zato, bravo, Kim.

Inače, Kim na ovu Nedelju mode nije došla samo kao gost, već se pojavila i u ulozi dizajnerke i to rame uz rame sa Stefanom Gabanom i Domenikom Dolčeom.

Foto: Credit line: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Italijanski brend Dolce&Gabanna pomera granice iznova i izonova na svakoj narednoj reviji, a u tom smeru je nastavio i kada je napravio saradnju sa Kim Kardašijan.

Za kolekciju proleće/leto 2023, dizajniranu u saradnji sa Kim Kardašijan, modeli su nosili uglavnom crne, bele i srebrne kombinacije sa prepoznatljivim ukrasima od čipke, kristala i leopard printa.

Modni pečat slavne plavuše bio je i više nego prisutan u celoj kolekciji – od super uskih korseta do rastegljive likre, pripijenih haljina i kombinezona, te zavodljive čipke i prozirnih materijala, a većina komada jasno asocira na ono što je Kim nosila u brojnim javnim angažmanima.

Revija je otvorena uz dramatične zvuke škljocanja paparaco kamera, uzvike „Volimo te Kim“ i svetlost bliceva, dok su Kris Džener, Kloe Kardašijan i Nort Vest pružale podršku iz prvog reda.

Foto: Credit line: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sama Kim nije prošetala kao deo glavne revije, ali se posle finala pojavila iza paravana u blistavoj crnoj haljini, pored dizajnera Domenika Dolčea i Stefana Gabana. Njih troje su se zajedno poklonili publici.

Ovacije su rekle više od reči.

***

BONUS VIDEO: Šajlo Džoli Pit – Ćerka Anđeline Džoli je najslobodnije dete Holivuda

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram