Video koji će „srušiti“ Internet: Dejvid Bekam se šminka bez majice

FOTO: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Za samo tri dana videlo ga je preko dva miliona ljudi.

Dejvid Bekam (48) je otkrio svoju rutinu šminkanja u novom videu koji je u utorak podelio na TikToku njegove supruge Viktorije.

Fudbaler je sedeo bez majice pokriven samo peškirom i ismevao svoju ženu koja je podelila sličan video nekoliko dana ranije.

Tata četvoro dece je u šali objasnio: „Volim da hidriram svoju kožu i brinem o svojoj koži i očigledno je ovo najbolji način da to uradim.“

Viktorija je napisala u opisu objave: „Bekamov #VictoriaBeckhamBeauty tutorijal.“

Mnoge je ovaj video nasmejao, a pojedine devojke su komentarisale kako će ovaj video oboriti Internet.

Jedna je napisala: „Tutorijal za koji nismo znali da nam treba“, a druga je dodala: „Na toj četkici za šminku nema čak ni proizvoda“.

Treća je Dejvida označila kao legendu, dok je četvrta prokomentarisala: „Upravo sam pogledala Viktorijin video, uspeo si.“

Foto: Estee Lauder / Ferrari / Profimedia

Ranije ovog meseca Viktorija je rekla da ne bi želela da ponovo bude u svojim dvadesetim, jer se nekada fokusirala na ono što je smatrala da treba da se poboljša, ali sada joj je „prijatno“ da bude ono što jeste.

„Prihvatam kako izgledam. Osećam se, profesionalno i lično, zaista ostvareno sa 49 godina. Ne bih želela da ponovo imam 25 godina. Uvek sam bila prilično stroga prema sebi, ali sam zbog toga uvek težila da budem najbolja verzija sebe.

Bekamova je otkrila da se podvrgava laserskim tretmanima i tretmanima zatezanja kože, ali je naglasila da „ne pokušava da vrati vreme unazad“.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram