Cipele s „obučenom“ štiklom Viktorije Bekam su savršenstvo bez mane

Viktorija Bekam
Foto: Imageplotter / Avalon / Profimedia

Viktorija Bekam privlači poglede gde god se pojavi - dok pozira na nekom crvenom tepihu u ženstvenoj večernjoj kreaciji, ali i kad obavlja svakodnevne sitnice u ležernijem izdanju.

Za njom se ljudi okreću čak i kada obuče „obične“ pantalone i košulju. To su potvrdile i nedavne fotografije britanske dizajnerke s londonskih ulica.

Foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Viktorija Bekam snimljena je ispred zgrade u centralnom delu Londona nakon sastanka s preduzetnikom Dejvidom Gratmanom u jednostavnom izdanju sastavljenom od pantalona predimenzioniranih i zavrnutih nogavica koje je sparila s belom košuljom.

Preko ove klasične kombinacije nosila je dobro krojeni crni kaput, a preko ruke prebacila popularnu Hermes torbu. Najviše pažnje privlačile su ipak njene cipele.

Izabrala je Balanciaga cipele u jarko crvenoj boji sa špicastim vrhom i igla štiklom. Zanimljiv model cipela po imenu Knife uključuje asimetrično isečen oblik na gornjem delu, ali i rastegljivu tkaninu koja je prebačena preko štikle.

Foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia
Foto: TOPSTAR / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Izgleda kao da je obukla štikle, komentarisali su neki korisnici na društvenim mrežama, dok su obožavaoci Viktorije Bekam i ovaj put pohvalili njen nepogrešiv nos za modu konstatujući da izgleda fantastično šta god da obuče.

U svom prepoznatljivom stilu britanska dizajnerka i ovaj put je nosila sunčane naočare velikih okvira, piše Zadovoljna.hr.

***

Bonus video: Tretman lica korom banane

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram