VIDEO Imam 50 pari pantalona i nije mi previše

Moda i lepota 22. mar 202214:49 > 14:53

Neke žene kupuje torbe, cipele... a ja, pantalone.

I odmah da se razumemo, ja baš čuvam svoje stvari, tako da na ovom videu ima kako pantalona iz možda osnovne škole, tako i nekih koje je nosila još davno moja mama – te su starije od mene. Tu su i neke koje sam kupila pre par dana… Ups.

Elem, gde god da odem ja volim da kupim dobre pantalone. I tu svoju ‘bolest’ najviše primetim zimi – kada shvatim da vrtim tri džempera u krug, a da pantalone retko koje nosim dva puta. Sve u svemu, pošto jako volim vintidž i second hand, uvek mi je nekako bilo draže da tamo nađem pantalone koje ne mogu baš da se vide u fast fashion prodavnicama.

A, i realno, da li bih drugačije mogla da priuštim Roberto Cavalli pantalone? I to iz devedesetih? Pa sumnjam.

I svake od njih imaju svoju priču. Neke sam kupila u Milanu šetajući sa tetkom, neke sam dobila na poklon iz Londona, neke su nasleđene te su obišle sveta više nego ja… Ima i onih koje sam kupila u kineskoj prodavnici u Laćarku. Neke su Prada, neke Dolce&Gabbana, a neke pančevački buvljak i ko zna šta su sve za života prošle, a da ja ni ne znam.

Dok smo snimale ovaj video gore drugarice i ja, baš su me pitale – da pogodimo, pola ih ni ne nosiš?!

Odmah da vam kažem – grešite. Sve ih nosim!

Rotiram ih, neke su za zimu, neke za leto, a nekima kažem ‘spakovaću vas za sledeću sezonu, dosadile ste mi, ali vas volim’. Jer ipak, dobre pantalone mogu vek da traju, a šta da obučem gore? Pa gore može i njegova majica, šta me briga.

***

Bonus video: Modni trikovi koje možemo da ukrademo sa Nedelje mode u Parizu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram