Vesna je najbolje obučena Beograđanka – ovo su njeni najskuplji i najjeftiniji komadi

Foto: Zoran Lončarević/Nova.rs

U istoj kombinaciji nosi Valentino cipele i naočare koje je kupila na ulici.

Vesna Jerković, jedna od najbolje obučenih žena iz Srbije na Instagramu, za Zadovoljna.rs otkrila je koji su to najskuplji, a koji najjeftiniji komadi iz njenog garderobera, ali i kako ih bez greške kombinuje.

Kada se pojavila u našem studiju, sa dve ogromne kese pune fenomenalnih stvari, odmah smo znali da će ovo fotkanje, kao i njeni autifti biti za pamćenje.

Vesna je za fotkanje izabrala najskuplje, ali i one jeftinije komade iz svog garderobera i uklopila ih tako da smo odmah poželele da iskopiramo njene autfite.

Za prvi stajling Vesna je odlučila da iskombinuje teksas komade iz Zare sa skupim, dizajnerskim komadima.

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Teksas top i širi šorts istakli su Vesnin struk i noge, dok je oversajzd jakna više tu bila kao modni dodatak koji je dao poseban šmek. Ali i dalje monoton autfit morao je nečim da se „razbije“, a tada na scenu stupa Balenciaga crna torba.

Ovom kombinacijom sa sivim Golden Goose patikama, ali i pozajmljenom kapom našeg fotografa, Vesna je pokazala da je za upečatljiv look ponekad potreban samo jedan komad, a to je ovaj put bila torba.

Kao što nam je i sama rekla, ona voli istu stvar da nosi u različitim kombinacijama i da je kombinuje iznova i iznova u različitim stajlinzima. Da teksas jakna može odlično da se slaže i uz šorts i uz haljinu, dokaz je sledeći Vesnin autfit.

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Asimetrična crna haljinu domaćeg brenda Monize sa otvorenim delom na stomaku Vesni je stajala kao salivena.

A koliko je dobro imati ovako jednu crnu haljinu u svom garderoberu govori i to da ju je blogerka prvo nosila u bejzik kombinaciji uz New Balance 550 patike, sa Zara teksas jaknom i Bottega Veneta torbom, ali i u elegantnoj – sa Valentimo belim cipelama i naočarama za sunce koje je kupila na ulici.

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Zagovornica neutralne, crno-bele odeće, Vesna je i u narednom autfitu ostala privržena ovim nijansama, i to u kombinacji domaćih i svetskih brendova.

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Belu Yves Saint Laurent majicu sa bretelama Vesna je uparila sa Mugler farmerkama, Jalize kožnom jaknom i Sara Pecko špicastim čizmama.

Zvezda ovog autfita bile su Mugler farmerke sa crnim izazovnim šarama koje ističu zadnjicu.

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

U poslednjem autfitu Vesna je iskombinovala plavi oversized Gucci Adidas sako, teksas komade iz prvog stajlinga i maslinaste čizme koje je kupila preko jedne Instagram stranice.

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

I zaista, kada pogledamo sve ove kombinacije nije nam lako da se odlučimo koja je bolje od koje, a u nastavku pogledajte još Vesninih fotografija.

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs
Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs
Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs
Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram