Jasmina je modna ikona Beograda – zbog ovih autfita svi se okreću za njom

Foto: Instagram/jasminainbelgrade

Ona je "hodajuća moda Beograda".

Jasmina Šupeljak je influenserka i spisateljica, ali i modna ikona Beograda, kako je mnogi nazivaju. Svakim novim autfitom dokazuje da s razlogom nosi ovu titulu.

Jedna od najbolje stilizovanih Beograđanki, spada u one žene koje bi i stari džak umele da iskombinuju vrhunski, a svojim ekstravagantnim stilom ruši modne kodekse.

Jasmina definitivno ume da izabere dobre komade i još bolje da ih kombinuje, bilo da nosi high street ili najluksuznije svetske brendove. Ona nam svakim novim stajlingom potvrđuje zašto je s razlogom mnogi doživljavaju kao jednu od najautentičnijih modnih ikona Beograda. Ovo su njeni autfiti kojima zaustavlja sve poglede.

Možda kombinacija crno-teget nije nešto što bi svako umeo da iznese, ali na Jasmini ove boje bez dileme stoje odlično. I naravno, ona ne bi bila modna kraljica Beograda da nije dodatno začinila stajling, a ovog puta se odlučila za efektnu asimetričnu suknju koja je prava zvezda autfita.

Kožne, crne, duboke čizme su nešto što svaka devojka treba da ima u ormaru, a uz par detalja koje je Jasmina dodala ovoj kombinaciji, sigurno je prošla zapaženo.

Krop top komadi u kombinaciji sa mini suknjom ne izgledaju uvek jeftino, a ako umete da ih iznesete kao Jasmina, bez sumnje ćete izgledati kao da ste uslikani među street style trendseterkama sa Nedelja mode.

Crne kombinacije retko kada ostavljaju mesta za greške, a kada ih začinite zlatnim detaljima, kao što je to na primer Jasmina učinila sa obućom – vaša kombinacija dobija novu dimenziju elegancije.

Po ovoj kombinacji vidimo da zimski autfiti mogu biti itekako zanimljivi, a Jasmina je ovog puta uspela da spoji udobnost sa trendi komadima, uz to je vratila na scenu i dokolenice, a sve ovako upakovano daje modni autfit koji je pun pogodak.

***

BONUS VIDEO: Haljina Blejk Lajvli je otelotvorila duh Njujorka na Met Gali

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram