Versace broš podiže kič na novi nivo

Moda i lepota 30. mar 202007:08 > 01. apr 2020 15:40
Versace revija
Versace, Foto: Anthea Simms / Camerapress / Profimedia

Prema predanju, ko ugleda glavu Meduze, ostaje skamenjen. Novi aksesoar modne kuće Versace vas neće skameniti, ali će sigurno izazvati potpuno oprečne reakcije - ili ćete ga obožavati ili se zgroziti.

Motiv Meduze je logo Versace brenda od samog početka. Đani Versaće ga je izabrao jer je priželjkivao da njegova odeća transformiše običnu ženu u zavodnicu. Od tada smo glavu oko koje su zmije otrovnice viđali na kaiševima, torbama, haljinama, parfemima, ali i na nameštaju.

Sada smo dobili i novi aksesoar, koji je povezao nespojivo – značku šerifa i Meduzu. Broš modne kuće Versace u obaveznoj zlatnoj boji ima oblik značke, a u unutrašnjosti je Meduza. Cena ovog eklektičnog ukrasa je 325 dolara.

Versace broš
Versace broš; Foto: versace.com

Inače, Donatela Versaće je ovih dana napisala pismo iz karantina.

„Uprkos situaciji osećamo se ujedinjeni kao nikada pre i svi smo shvatili da ćemo ovo prevazići ako delujemo zajedno, kao tim. Kao moj omiljeni tim – Inter Milan.

Pročitajte još:

Naši lekari i medicinske sestre rade non-stop proteklih nedelja, spavaju na klupama i daju svoje živote da bi spasli naše“, piše Donatela i poziva sve ljude da poslušaju stručnjake i ostanu kod kuće.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram