Uradila sam pramenove u Beogradu za 690 dinara – i svi imaju isto pitanje

Moda i lepota 19. nov 202220:06 > 20:21
Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

"Čekaj, ti si stvarno tu frizuru dobila za te pare?"

To pitanje mi je koleginica postavila nakon što se slatko ismejala misleći da se šalim kad sam joj rekla da sam pramenove platila 690 dinara. Meni, s druge strane, nije baš bilo jasno što je to toliko čudno.

„Pa znaš li kolike pare žene daju za pristojne pramenove, a i ne znaju da mogu da prođu sa manje?“

Iskreno, pojma nisam imala.

Već neko vreme se šišam u istom malom novobeogradskom salonu koji mi je relativno blizu i zadovoljna sam. Doduše, znam žene koje ni lude ne bi ušle, ali uvek čekam termin bar nedelju dana. Atmosfera je dosta opuštenija nego u onim fensi salonima pored kojih prolazim u centru grada, pretpostavljam da dolaze uglavnom žene i devojke iz kraja, a frizerka Megi „pleše“ dok radi… I čini mi se da super radi.

Zato nisam imala frku kad sam nedavno preko jedne platforme uzela kupon za izvlačenje pramenova baš u tom salonu – cena 690 dinara, za dugu kosu potrebno je uzeti dva. Možda treba pomenuti da sam preko jednog od tih sajtova s popustima i „otkrila“ taj salon svojevremeno, tad mi je bilo potrebno samo skraćivanje krajeva.

U svakom slučaju, nije mi bilo prvi put, znam da nije prevara i da ok rade. Uplatila lepo kupon, pojavila se u zakazanom terminu i posle nešto više od sat vremena izašla s novim „suncem u kosi“.

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

*

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

*

Foto:Zoran Lončarević/Nova.rs

Meni se baš svidelo kako su ispali pramenovi, ali nisam očekivala da će i svi oko mene primetiti promenu i pohvaliti. Čak i žene vrlo oprezne kad su frizerske usluge u pitanju bile su u fazonu: „Čekaj, ti si stvarno tu frizuru dobila za te pare? Pa gde to ima?“

Pa, ima. Evo, usred Beograda.