Keri Dregšo obožava i Keri Bredšo

Den Klej
Foto: ITV / Shutterstock Editorial / Profimedia

Danju Den Klej je strateški bankarski konsultant iz Njujorka, obučen u uštogljena odela, sa obaveznom kravatom i zalizanom kosom. Kad padne mrak, počinje Denov život na Instagramu gde je prava senzacija postao od kad je počeo da kopira stajlinge iz Seks i grada.

Klej je dreg, a na Instagramu ga prati 126.000 ljudi. Svi oni s nestrpljenjem čekaju nove autfite iz serije Seks i grad koje prate duhoviti Denovi komentari pričice.

Sve je počelo slučajno, još 2016. kad se ovaj momak iz Mičigena za Noć veštica maskirao u Keri Bredšo. Do tada mu je bilo neprijatno i da priča da voli seriju Seks i grad, jer se kako kaže „još nije autovao“.

Ipak, posle nekoliko godina života u Njujorku, shvatio je da je vreme da uradi nešto. Živeo je u istoj ulici gde je bio fiktivni stan Keri Bredšo.

Bez iskustva u svetu mode, ali s nepogrešivim okom za detalje, on je počeo da skuplja deo po deo prvog Kerinog autfita. Čak je kodstimografkinju serije Patrišu Fild zamolio da mu pomogne u pronalaženju nekih komada.

Kad se za Noć veštica napokon maskirao i izašao na ulice Menhetna, slikao se i postavio prvu fotografiju.

Od tog trenutka njegov Instagram je bio pod opasdom obožavalaca, a čak je i sama Sara Džesika Parker prokomentarisala da se zaljubila u „svaki njegov frejm i svaku priču“. Kasnije su se i upoznali u jednoj TV emisiji.

*

Pročitajte i njegove opise koji idu uz fotke, sigurni smo da će vas zabaviti.

***

Bonus video: Poznate Lepotice i Zveri

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram