Upomoć! Stigao je novi trend sa bradama i izgleda užasno

Moda i lepota 21. jan 202108:09 > 11. maj 2021 12:10
muška brada trend
Foto: Stanislav Krasilnikov / TASS / Profimedia

Nova godina je tek počela, a već se čini da će 2021. biti još neobičnija od 2020. Prvo smo gledali šamana sa rogovima u američkom Kongresu, a sada su pred nama slike muškaraca koji su iz nekog razloga odlučili da oblikuju svoju bradu i brkove tako da podsećaju na rep majmuna.

Ovako oblikovane brkove i bradu prvi je imao američki igrač bejzbola Majk Firs još u septembru 2019. On je to učinio da bi zabavio svoje saigrače iz tima Oukland Atletiks, pišu na sajtu City Magazine.

Već tada su neki muškarci napravili svoju verziju brkova i brade u obliku majmunskog repa, a ovaj trend je stekao nove poklonike početkom 2021.

Mnogi korisnici društvenih mreža su nedavno podelili svoje fotografije sa ovom bizarnom frizurom i ohrabrili su svoje prijatelje da učine isto.

Pročitajte još:

Razlog tome verovatno leži u činjenici da mnogi ljudi sada rade od kuće i ne moraju da se sređuju kao nekada kada su redovno išli na posao. Mnogima je doduše i dosadno u situaciji kada zbog pandemije koronavirusa najveći deo slobodnog vremena provode u svom domu.

Šta vi mislite o ovom novom muškom trendu? Da li on ima budućnost ili će biti brzo zaboravljen kao mnogi neobični trendovi pre njega?

*

*

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram